آغاز به کار دو واحد فناور تخصصی در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از آغاز به کار دو واحد فناور تخصصی در  این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، رشید ریاحی در مورد آغاز به کار  این دو واحد فناور تخصصی گفت: در خرداد ماه سال 1399 پس از پیگیری های فراوان،  موافقت اصولی برای راه اندازی مرکز رشد فناوری سلامت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گرفته شد و تیم اجرایی مرکز رشد، فعالیت خود را برای آماده سازی زیرساخت های لازم مانند فضا، امکانات و مجوزهای لازم آغاز کرد.
وی افزود: براساس مأموریت ها و اهداف تعریف شده برای این مرکز، هسته ها، واحدها و شرکت های دانش بنیان با موضوعات گیاهان دارویی، تولید کیت های تشخیصی، مهندسی بافت، راه اندازی اپلیکیشن های مختلف، خدمات روانشناسی، خدمات پیراپزشکی، تولید خوراک تشویقی حیوانات خانگی و تولید مکمل غذایی و تقویتی طیور فعالیت می کنند.
ریاحی بیان کرد: از امکانات منحصر به فرد این مرکز، مزرعه آموزشی تحقیقاتی به مساحت 50 هکتار است که در این مجموعه کلکسیون گیاهان دارویی، گلخانه، مانژ اسب دوانی، استخر با امکان پرورش ماهی و امکانات تکثیر بچه ماهی وجود دارد.
مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یادآور شد: گیاهان دارویی تولیدی در این مزرعه با استفاده از امکانات شرکت های دانش بنیان و تحت نظر استادان گروه گیاهان دارویی پس از فرآوری، تحت استانداردهای بهداشتی، به منظور کمک به سلامت جامعه به بازار مصرف عرضه می شوند.
ریاحی خاطر نشان کرد: واحد مهندسی بافت مستقر در این مرکز، در حال تولید مواد اولیه مهندسی بافت است که این مواد از پیچیدگی بالای سنتز مواد اولیه و فرایند ساخت برخوردار و گره گشای بسیاری از مشکلات درمانی در دندانپزشکی و مراکز درمانی هستند.
وی تاکید کرد: رسالت این مرکز حضور در همه عرصه های سلامت جامعه است که با پیگیری های تیم اجرایی مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه، دو واحد فناور تخصصی در این زمینه در مرکز رشد استقرار یافته و شروع به کار کرده اند.
 مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در ادامه تصریح کرد: در این واحدها، اپلیکیشن هایی با موضوعات روانشناسی که امکان ارائه خدمات روانشناسی، معرفی و تعیین وقت روانشناس و سایر خدمات در این زمینه، اپلیکیشن مشاوره، همچنین اپلیکیشن مامایی طراحی و راه اندازی و تجاری سازی شد.
ریاحی افزود: از دیگر امکانات این مرکز پایلوت نیمه صنعتی اسانس گیری، شیرپاستوریزه، تولید ترشی و شوریجات و تولید گز است.
وی بیان کرد: این مرکز دارای امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی جهت تولید محصول، سالن جلسات، بازارچه فروش محصولات و سایت اینترنتی محصولات، فضای آموزشی جهت برگزاری دوره های آموزشی و امکانات رفاهی است.
وی در پایان از صاحبان ایده و محصول اولیه و سرمایه گذاران جهت حضور در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد دعوت کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1109646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =