آموزش آشپزی / نرگسی اسفناج

“نرگسی اسفناج” یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، نرگسی غذای خوشمزه که از تخم مرغ و اسفناج تشکیل می‌شود و بسیار شبیه املت اسفناج است.

مواد لازم:

آب یک پیمانه
گشنیز ساطورشده یک چهارم پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه و آب نارنج به اندازه نیاز
قارچ ٢٥٠ گرم
گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم
کره پنجاه گرم
سیر ۴ حبه
تخم‌مرغ ۱ عدد
سیر سبز ۴ ساقه
پیاز داغ نیم پیمانه
اسفناج ۱ و نیم کیلوگرم

طرز تهیه:

اسفناج را خرد کنید با یک پیمانه آب می‌پزیم. سیرها را خرد کنیم و به همراه گشنیز می‌گذاریم تا بپزد. گوشت چرخ‌کرده را با کمی پیاز داغ تفت می‌دهیم. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم و بعد قارچ را با کره تفت می‌دهیم.

قبل از تفت دادن یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو به قارچ‌ اضافه می‌کنیم تا تیره نشود.سپس اسفناج آب‌پز شده را نیز با باقی‌مانده پیازداغ تفت می‌دهیم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداری آب نارنج روی آن می‌ریزیم.

با توجه به ذائقه می‌توان تخم‌مرغ را نیز در این مرحله اضافه کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1110203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =