به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، فته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه خاورمیانه و بیشتر کشورهای عربی است و بسیار طعم و مزه خوبی دارد. به کسانیکه دنبال تجربه طعم جدیدی از بادمجان هستند پیشنهاد میکنیم این غذا را امتحان کنید.
مواد لازم:
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نان پیتا ۳ عدد
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
انار و سماق برای تزئین به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
ماست ۶ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه ۶ قاشق سوپخوری
ارده سفید ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ الی ۴ قاشق سوپخوری
سیر ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای شروع بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی درشت خرد کنید سپس داخل یک کاسه آب و نمک قرار دهید و بادمجانها را داخل این مخلوط قرار دهید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه بماند تا تلخی بادمجانها گرفته شود. پس از ۳۰ دقیقه بادمجانها را آبکش کنید و بشویید تا نمک اضافی آن برود سپس سیب زمینیها را نیز پوست گرفته و حلقهای خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.
نان پیتا را با کمک قیچی مربعی خرد کنید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا تست شود و یا میتوانید داخل یک تابه کمی روغن ریخته و نان پیتا را سرخ کنید و کنار بگذارید.
حالا سیب زمینی و بادمجان را آبکش کنید و خشک کنید بعد شما میتوانید با کمک سرخ کن رژیمی یا فر یا هواپز سرخ کنید تا روغن کمتری مصرف شود و یا میتوانید داخل تابه با کمی روغن سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
حالا باید سس را تهیه کنیم همه مواد گفته شده را با سیر رنده شده و ادویه هم بزنید و خوب مخلوط کنید سپس یک ظرف را بردارید و مقداری از سس را کف ظرف ریخته و کمی سیب زمینی و جعفری بریزید و بعد بادمجان و مقداری سس ریخته سپس در انتها روی فته نان پیتا سرخ شده و جعفری و سماق و سس بریزید و سرو کنید.
انتهای پیام/
نظر شما