آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی اشکی یا نعلی

شیرینی اشکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است اما بیشترین زمان برای مصرف در ایام نوروز می باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، اگر شما هم عاشق آشپزی بخصوص شیرینی پزی هستید با ما همراه باشید.

مواد لازم:

مقداری که در قسمت زیر آورده شده برای 25 الی 30 عدد شیرینی کافی می باشد.

تخم‌مرغ (به دمای محیط رسیده) = ⠀3عدد

شکر  = ۱ لیوان

 روغن = ۱ لیوان

بیکینگ پودر = ۲ قاشق چایخوری

وانیل⠀= یک چهارم قاشق چایی خوری

پوست لیمو یا پرتقال = سلیقه ای

آرد سفید و یا آرد شیرینی پزی (الک شده) = 4 الی 4.5 لیوان

طرز تهیه:

قبل از هر کاری باید تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا به یک مایع کرم رنگ برسید. سپس باید بکینگ پودر را به مایع اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

آردی که از قبل الک کردید را به آرامی به مواد شیرینی اشکی اضافه کنید (در حین اضافه کردن آرد هم زدن فراموش نشه) سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد از آن نوبت به اضافه کردن روغن مایع می رسه. این نکته را فراموش نکنید که خمیر شیرینی رو نباید زیاد ورز بدین چون روغن میندازه و خشک ‌میشه! بعد به اندازه یک گردو کوچک از خمیر بردارید و با کف دست آن را لوله کنید و سپس سر و ته آن را مطابق با شکل زیر به هم بچسبانید.

حالا باید یک شعله پخش کن روی شعله اجاق گاز قرار دهید  و سپس یک ماهیتابه نچسب متوسط را انتخاب کنید و روی شعله پخش کن بگذارید و با استفاده از یک قلمو کف ماهیتابه را چرب کنید و شیرینی ها را با فاصله از هم کف ماهیتابه بچینید و به مدت 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا بپزد. بعد از اینکه از ماهیتابه خارج کردید قسمت تیز شیرینی را داخل شکلات آب کرده بزنید و بعد داخل پودر پسته.

اگر می خواهید شیرینی اشکی را در فر تهیه کنید باید ابتدا فر را از قبل گرم کنید و کف سینی فر را چرب کنید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و سینی را به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر با در دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید. این شیرینی را می توانید به مدت یک هفته داخل یخچال نگهدارید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1110777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =