آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی

کوکو لوبیا چشم بلبلی یکی از انواع کوکوها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و همان طور که مشخص است از لوبیا چشم بلبلی برای تهیه این کوکو استفاده می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، لوبیا چشم بلبلی منبع غنی از آنتی‌اکسیدان است، درمان بیماری قلبی عروقی، بهبود هضم غذا از چند نمونه فواید خوب آن است. لوبیا چشم بلبلی مواد مغذی فراوانی دارد و برای افرادی که در رژیم غذایی هستند بسیار مفید است.

مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی پخته یک پیمانه

سیب زمینی ۲ عدد

پیاز یک عدد

آرد نخودچی ۳ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری شده یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود و همچنین راحت‌تر پخته شود و بعد به همراه مقداری آب داخل قابلمه یا زودپز ریخته و بگذارید تا کاملا پخته و نرم شود.

سیب زمینی‌ها را که بهتر از سایز بزرگ استفاده کنید بشویید و داخل قابلمه قرار دهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا آب‌پز شود سپس آبکش کنید و آب سرد گرفته و پوست آن را جدا کنید و صبر کنید تا خنک شود.

داخل غذاساز لوبیا چشم بلبلی پخته را به همراه سیب زمینی خنک شده بریزید. پیاز را از قبل پوست گرفته و رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید به همراه آرد و ادویه‌ها و جعفری به لوبیاها اضافه کنید و بگذارید مواد داخل غذاساز کاملا پوره شوند.

در ادامه وقتی مواد مخلوط شدند داخل کاسه ریخته و روی کاسه را بپوشانید. مواد را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خنک شود سپس داخل یک تابه روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود از مواد بردارید و در دست به آن شکل دهید سپس داخل روغن قرار داده تا یک طرف آن سرخ شود آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شده سپس به همراه نان تازه سرو کنید. نوش جان!

انتهای پیام/

کد خبر: 1110928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =