آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی روح افزا

شیرینی روح افزا ساوه یک شیرینی خوشمزه و سنتی است که برای عید نوروز تهیه می شود شما می توانید شیرینی روح افزا را با آرد بادام یا آرد سفید به سادگی تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، شیرینی روح افزا ساوه یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود. شیرینی روح افزا ساوه بسیار ساده و راحت تهیه می شود و مواد اولیه کمی دارد ولی به دلیل وجود بادام بسیار مقوی است. شیرینی روح افزا ساده به همراه نان قندی و نقل پای ثابت سفره عید این مردم است.

مواد لازم:

شکر ۱ کیلو

آرد سفید مخصوص قنادی نیم کیلو

روغن جامد ۳۰۰ گرم

آب نیم کیلو

گلاب و هل به اندازه کافی

سرکه یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی روح افزا در ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده و روی گاز گذاشته بعد از جوش آمدن، سرکه به آن اضافه شود بصورت شربت نیم عسلی درآمده آن را از روی گاز برداشته و با یک کفگیر چوبی بهم بزنید تا به صورت فرنی درآید. بعد روغن و آرد به روی گاز گذاشته تا مثل حلوا قرمز شده آن را به شکر اضافه کرده بهم بزنید نیم لیوان گلاب و مقدار پودر هل به آن اضافه شود. آن را روی سینی شیرینی پهن کنید و مقدار پودر پسته روی آن می‌ریزید و بعد از ۲ ساعت که کاملاً سرد شد آنرا برش داده به صورت قالبهای لوزی ریز درمی آورید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1111093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =