به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، نخود پلو با گوشت یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و خوش عطر است. این نخود پلو را میتوانید با مرغ نیز تهیه کنید ولی تهیه آن با گوشت ریش ریش شده طعم و مزه بسیار خوبی دارد و از خواص خوب نخود نیز این غذا بهرمند است. نخود پلو با گوشت برای مهمانیها نیز ایده بسیار خوبی است.
مواد لازم:
گوشت گوساله یا گوسفندی ۲۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
نخود یک پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
برنج ۳ پیمانه
برگ بو و دارچین از هر کدام یک عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین، ادویه کاری به مقدار لازم
دستور پخت:
ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود سپس داخل قابلمه یا زودپز ریخته و بگذارید تا پخته و نرم شود سپس آبکش کنید و جدا بگذارید.
یک عدد از پیازها را خرد کنید و داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت را به همراه کمی فلفل سیاه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد در ادامه چوب دارچین و برگبو را اضافه کنید و مقداری آب روی آن بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا پخته شود سپس گوشتها را از آب خارج و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید.
در ادامه ۳ پیاز باقی مانده را به صورت خلالی ریز یا درشت خرد کنید و بدون افزودن روغن داخل تابه کمی تفت دهید تا آب پیاز کشیده شود سپس روغن و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود حالا گوشت را به همراه ادویهها و کمی زعفران سابیده شده یا دم کشیده غلیظ اضافه کنید و تفت دهید.
حالا نوبت افزودن نخود و کشمش است. آنها را نیز کمی با مواد تفت دهید در ادامه رب انار ملس را اضافه کنید و بعد یک ملاقه از آب گوشت را بریزید و بگذارید تا مواد با هم ترکیب و مزهها به خورد هم بروند.
برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید و بعد به صورت آبکش آن را بپزید. در انتها برنج را به مواد گوشت و نخود اضافه کنید و هم بزنید تا پلو به خوبی با مواد مخلوط شود سپس داخل دیس کشیده و کنار مخلفات خوشمزه سرو کنید.
انتهای پیام/
نظر شما