آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه تارت شکلاتی

تارت شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهای خانگی است که می توانید با دستور زیر بدون نیاز به فر آن را درست کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، تارت نوعی شیرینی است که برای پوشش آن از مواد پرکننده‌ی شیرین یا غیر شیرین استفاده می‌شود. روی این شیرینی باز است و از خمیر تشکیل نشده است. ماده روکش یا پرکننده تارت می‌تواند از مواد شیرین مانند تارت میوه و ژله؛ و یا از مواد شور و غیرشیرین مثل تارت اسفناج پنیری و سیب زمینی، و تارت الویه باشد. تارت‌ها معمولا بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند و تحت عناوین مختلفی مانند تارت ریزه، تارت مربایی، تارت خوش‌پخت که خاستگاه بریتانیایی دارد، شناخته می‌شوند.

مواد لازم (برای 5 نفر):

بیسکویت ساقه طلایی - یک بسته

کره آب شده در محیط - ٧٠گرم

مواد داخل تارت

خامه صورتی - ٢٠٠گرم

شکلات شیری ترجیحا «سولیکو »یا «ما»یا «کارات » - 150 گرم

پودر بادام ،فندق یا گردو- در صورت تمایل

طرز تهیه:

ابتدا قالب تارت را آماده می‌کنیم. قالب‌هایی که صفحه زیر آن جدا می‌شود مناسب است.بهتر است کمی کف قالب را چرب ‌کنیم.

 حالا بیسکویت و کره ذوب شده را داخل مخلوط کن می‌ریزیم خوب به‌هم می‌زنیم تا حالت خمیری شود کف قالب را با دست فشار می‌دهیم طوری که ضخامت همه جای آن یک اندازه باشد سپس داخل یخچال قرار می‌دهیم.

در ظرفی روی گاز با حرارت ملایم خامه را گرم می‌کنیم کناره های آن که جوش ریز زد از روی حرارت برمی‌داریم و شکلات را می‌ریزیم.

وقتی مایه شکلاتی یک دست شد در صورت تمایل به اندازه نصف استکان پودر بادام، فندق یا گردو به آن اضافه می کنیم و مواد را داخل تارت ها که در یخچال بوده وسفت شده اند می‌ریزیم و به مدت دوساعت در یخچال می‌گذاریم. نوش جان

انتهای پیام/

کد خبر: 1111429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =