آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک شیر برنج چینی

شیر برنج، یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه آسیای شرقی است که در هر کشور به روش متفاوتی تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، کیک شیر برنج یکی از کیک‌های ساده و معروف چینی است که بیشتر در جشن سال نو چینی‌ها تهیه و سرو می‌شود. چینی‌ها از یک نوع برنج به نام sweet rice برای پخت این کیک استفاده می‌کنند. اما شما می‌توانید این کیک را با برنج خرد شده نیز بپزید. تهیه این دسر اصلا سخت نیست و تنها کافی است طبق مراحلی که گفته‌ایم پیش بروید تا یک کیک شیر برنج خوشمزه و متفاوت خلق کنید.

مواد لازم:

ساقه وانیل یک عدد

پوست لیمو یک قاشق مرباخوری

شکر ۱۲۵ گرم

پودر پودینگ وانیلی یک قاشق غذاخوری

پنیر کوارک کم چرب ۲۵۰ گرم

تمشک قرمز ۲۵۰ گرم

برنج نیم‌دانه ۲ پیمانه

شیر کم چرب ۴۰۰ میلی‌لیتر

مارگارین ۷۵ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

شکر دانه درشت یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا ساقه وانیل را از درازا ببرید. مغز آن را با نوک کارد بتراشید. شیر کم چرب، ساقه و مغز وانیل و پوست لیمو را در یک قابلمه با آب بجوشانید؛ سپس برنج را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید برنج به آرامی بپزد. ساقه وانیل و پوست لیمو را از قابلمه خارج کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب کیک را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید. در یک کاسه مارگارین را با شکر مخلوط کنید و آن را به‌قدری هم بزنید تا کف کند. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده سپس زرده تخم مرغ را به مارگارین اضافه کنید. پودر پودینگ وانیلی و بیکینگ پودر را با آن‌ها مخلوط کنید. شیر برنج و  پنیر کوارک را کم‌کم به کرم تخم مرغی اضافه کنید.
در یک کاسه جدا، سفیده تخم مرغ‌ها را با آبلیمو مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا سفت شده و پف کند. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف خمیر را داخل قابلمه بریزید. تمشک‌ها را تمیز بشویید و پس از خشک شدن روی خمیر کیک بریزید. سپس بقیه مایه کیک شیر برنج را روی آن بریزید و برای روی دسر از باقی‌مانده تمشک‌ها استفاده کنید.

قالب کیک شیر برنج خود را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در قسمت میانی فر بگذارید تا خوب پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. پس از سرد شدن شکر دانه درشت و میوه‌هایی مثل شاه‌توت و توت‌فرنگی را روی دسر خود بریزید و آن را سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1111569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =