آموزش شیرینی پزی / دستور پخت شیرینی کشمشی بدون آرد

شیرینی کشمشی از جمله شیرینی های خشک و پرطرفداری است که هم برای ایام عید و هم برای نذری ها، بسیار پر کاربرد و مناسب است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، شیرینی کشمشی از جمله  شیرینی های خشک و پرطرفداری است که هم برای ایام عید و هم برای نذری ها، بسیار پر کاربرد و مناسب است. شیرینی کشمشی در کنار چای ، برای پذیرایی یک عصرانه خوشمزه ، بسیار لذیذ است و کمتر کسی پیدا می شود که این شیرینی را دوست نداشته باشد و از خوردنش لذت نبرد.

 طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار آسان و مواد اولیه آن هم  قابل دسترس است . پس بجای خریدن آن از قنادی ها خودتان دست بکار شوید و با مواد مرغوبی که در اختیار دارید یک شیرینی عالی را برای مهمانی هایتان آماده کنید و هر طور که دوست دارید آن  را به سلیقه خودتان تزیین کنید و به صورت خیلی شیک و مجلسی پذیرایی کنید.

مواد لازم:

فندق ۱٫۵ لیوان
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
کشمش ۱/۲ لیوان
شکر ۱لیوان
وانیل

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ و خیلی کم نمک با همزن برقی هم ز ده تا مثل برف سفید شود اول شکر را ریخته و مقداری هم میزنیم سپس بقیه مواد را می ریزیم از مواد با خمی رروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم و ۱۵ دقیقه دیگر در فر بماند تا کمی ترد شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1111647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =