هدف از اجرای طرح رتبه بندی معلمان چیست؟

احمدی لاشکی گفت: هنوز رقم دقیقی از میزان افزایش ناشی از رتبه بندی معلمان، مشخص نشده و هدف اصلی آموزش و پرورش ارتقای جایگاه معلمان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تکذیب اعلام خبر میزان افزایش حقوق ناشی از اجرای طرح رتبه بندی معلمان اظهار کرد: امروز به نقل از این جانب، مطلبی به کذب، پیرامون میزان افزایش ناشی از اجرای طرح رتبه بندی معلمان در فضای مجازی منتشر شد که ضمن تکذیب آن تصریح می‌کنم که مسئولان آموزش و پرورش، همواره در تلاش اند تا حق مسلم فرهنگیان، پیرامون طرح رتبه بندی معلمان را  که قریب به ۱۰ سال است به تآخیر افتاده؛ پیگیری و هرچه سریع‌تر به نتیجه رسانند.

بیشتر بخوانید:

لزوم توجه به رتبه‌ بندی معلمان و همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان

احمدی لاشکی ضمن تشکر از مجلس، دولت و فرهنگیانی که در این زمینه صاحب نظر هستند؛ اذعان کرد: با وجود تمام تلاش‌های صورت گرفته، هنوز میزان دقیق ارتقای ارقام احکتم حقوقی فرهنگیان مشخص نشده است و همچنان در حال رایزنی با نمایندگان ملت هستیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که لایحه ۹ بندی طرح رتبه بندی معلمان به زودی در مجلس مطرح خواهد شد، گفت: امروز تعدادی از نمایندگان خواهان بررسی سریع  این لایحه شدند و قرار است تا لایحه مذکور تا هفته آینده در صحن علنی مجلس مطرح شود.

لاشکی گفت: تاکنون رقم دقیقی از میزان افزایش احکام حقوقی ناشی از اجرای رتبه بندی معلمان، مشخص نشده  است و هدف ما از اجرای این طرح، در درجه اول ارتقای جایگاه و منزلت معلمان و فرهنگیان است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در پایان انتشار خبر میزان افزایش حقوق معلمان از محل اجرای رتبه بندی معلمان از قول خود را کذب دانست و تصریح کرد: متأسفانه این شیوه ازجریان سازی‌های رسانه‌ای از سوی افرادی انجام می‌شود که تمایلی به ارتقای جایگاه معلمان ندارند؛ لذا به این افراد توصیه می‌کنم در انتشار اخبار حوزه‌های مختلف، اخلاق حرفه‌ای را در رآس کار خود قرار دهند.

لاشکی در پایان تأکید کرد: نتیجه طرح رتبه بندی صرفاً از سوی مجلس محترم شورای اسلامی، در هفته‌های آینده اعلام و از طریق پورتال رسمی وزارت آموزش و پرورش به همکاران عزیز فرهنگی اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1113721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۳
      0 0
      دکتر معلمان در آموزش و پرورش باید سه برابر هیات علمی ها حقوق بگیرند چون هیات علمی ۸ ساعت تدریس آموزشی در هفته دارد و دکتر معلمان۲۴ ساعت، تدریس وفعالیت یاد دهی و یادگیری در آموزش و پرورش سخت تر است!!! ( وزارت علوم به دلیل استخدام دولتی به دکتر معلمان اجازه جذب هیات علمی نمی دهد و الا خیلی از دکتر معلمان از هیات علمی ها هم معدل علمی بالاتری دارند و هم تعداد مقالات و تالیفات علمی و پژوهشی بیشتری دارند)