طب سنتی / روغن گردو چه خواصی دارد؟

گردو ، میوه سنگی تک دانه ای در مناطقی از آسیای میانه و منطقه مدیترانه سرچشمه گرفته است. گردو حاوی چربی های امگا 3 ، پروتئین ، آنتی اکسیدان ها ، استرول های گیاهی ، منیزیم ، مس ، ویتامین های A ، D و غیره است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، دو نوع روغن گردو وجود دارد که از نظر تجاری در دسترس هستند ، سرد شده و تصفیه شده. روغن گردو ارگانیک با فشرده سرد از اکثر مواد مغذی تشکیل شده است که برای سلامتی ما مهم هستند و از این رو گران هستند. از طرف دیگر روغن تصفیه شده از نظر مواد مغذی اساسی کم است و معمولاً در زیبایی و هنر استفاده می شود.

این روغن به دلیل داشتن مواد معدنی و مواد مغذی از چندین ویژگی تقویت کننده سلامتی تشکیل شده است. چند فواید استفاده از روغن گردو شامل موارد زیر است:

روغن گردو عمدتاً از اسیدهای چرب اشباع نشده (72٪ از چربیهای کل) ، به ویژه اسید آلفا لینولنیک (14٪) و اسید لینولئیک (58٪) ، اسید اولئیک (13٪) و چربیهای اشباع (9٪) تشکیل شده است.

مصرف روغن گردو ممکن است به سلامت قلب، کاهش قند خون و اثرات ضد سرطان کمک کند.

فواید گردو و روغن گردو در سلامتی مشابه است: سرشار از فیتون ها ، منبع عالی سلنیوم ، فسفر ، منیزیم ، روی ، آهن و کلسیم و داشتن مقدار زیادی ویتامین های B-1 ، B-2 و B-3 به همراه با ویتامین E و نیاسین.

خواص روغن گردو :

1. روغن گردو می تواند سلامت پوست را تقویت کند:

مواد مغذی موجود در روغن گردو ممکن است باعث بهبود سلامتی پوست شود .

یک قاشق غذاخوری (6/13 گرم) روغن گردو حاوی بیش از 8 گرم یا بیش از 5 برابر رژیم غذایی مرجع (DRI) از یک اسید چرب امگا 3 بنام اسید آلفا لینولنیک (ALA) (1 ، 2 ) است.

در بدن شما، برخی از ALA به فرم های طولانی تر اسیدهای چرب امگا 3 به نام های اسید ایکوزاپنتائنوئیک (EPA) و اسید داکوزهگزاوائیک (DHA) تبدیل می شوند ، که به شکل گیری اجزای ساختاری پوست شما کمک می کنند.

امگا 3، می توانند رشد پوست را تحریک کند ، با اختلالات التهابی پوست مبارزه کند و بهبود زخم را تقویت کند. علاوه بر این ، روغن گردو حاوی مقادیر زیادی اسید چرب امگا 6 لینولئیک اسید (LA) ، غالب ترین اسید چرب در خارجی ترین لایه پوست شما است.

روغن گردو بسیار سبک است ، بنابراین جذب آن سریع است و لایه ای از چربی روی پوست باقی نمی گذارد ، همچنین با عدم گرفتگی منافذ یا اشباع آنها مشخص می شود.روغن گردو روغنی است که در هر نوع پوستی قابل استفاده است ، مشکلی با پوست چرب ندارد یا این وضعیت را افزایش می دهد.

در مورد تأثیر آن، روغن گردو می تواند مرطوب کننده باشد و از ایجاد لک و چروک جلوگیری کند ، زیرا خواص آن باعث بهبود وضعیت پوست و تقویت بازسازی سلول می شود.

2.  روغن گردو التهاب را کاهش می دهد:

اضافه کردن روغن گردو به رژیم غذایی شما ممکن است با التهاب مزمن ، که با بیماری های قلبی ، برخی سرطان ها و سایر موارد بهداشتی مرتبط است ، مبارزه کند.

یک مطالعه 6 هفته ای در 23 بزرگسال مبتلا به کلسترول بالا نشان داد که یک رژیم غذایی حاوی ALA که یکی از اسیدهای چرب اصلی روغن گردو است باعث کاهش تولید پروتئین های التهابی در بدن می شود.

گردو همچنین سرشار از پلی فنول هایی به نام الاژیتانین است که باکتری های روده شما به سایر ترکیبات مفید تبدیل می شوند.

این ترکیبات ممکن است دارای خاصیت ضد التهابی بوده و به عنوان آنتی اکسیدان هایی عمل کنند که با آسیب سلولی ناشی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند. روغن گردو می تواند با التهاب مقابله کرده و فعالیت آنتی اکسیدانی سلول را افزایش دهد.

3. روغن گردو به کاهش فشار خون کمک می کند :

روغن گردو ممکن است به پایین آوردن فشار خون بالا ، یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری قلبی کمک کند. مطالعات نشان می دهد رژیم های غذایی سرشار از گردو کامل می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند، به احتمال زیاد به دلیل داشتن مقادیر بالای آنها در ALA ، LA و پلی فنول ها. با توجه به اینکه روغن گردو نیز غنی از این ترکیبات است ، ممکن است اثرات مشابهی داشته باشد.

یک مطالعه در 15 بزرگسال مبتلا به اضافه وزن یا چاقی و سطح کلسترول متوسط ​​نسبتاً بالایی نشان داد که مصرف روغن گردو عملکرد رگهای خونی را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد ، که به نوبه خود می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

با این حال، مطالعات بیشتری در مورد تأثیرات احتمالی روغن گردو بر فشار خون مورد نیاز است.

4. روغن گردو کنترل قند خون را بهبود می بخشد :

مصرف روغن گردو ممکن است کنترل قند خون ضعیف مرتبط با دیابت نوع 2 را بهبود بخشد .

با گذشت زمان ، سطح قند خون کنترل نشده می تواند منجر به آسیب چشم و کلیه ، بیماری قلبی و سکته مغزی شود. خوردن غذاهایی که قند خون شما را کاهش می دهد از جمله روغن گردو می تواند به جلوگیری از بروز این عوارض کمک کند.

اثرات مفید روغن گردو در کنترل قند خون ممکن است به دلیل غلظت بالای آنتی اکسیدان ها باشد ، که می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو همراه با سطح قند خون کمک کند.

5. روغن گردو سطح کلسترول را بهبود می بخشد:

خوردن منظم گردو ممکن است به کاهش سطح بالای تری گلیسیرید خون و کلسترول بد LDL  کمک کند ، که در غیر این صورت می تواند خطر بیماری قلبی شما را افزایش دهد.

این ممکن است بخاطر مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا 3 و ترکیبات آنتی اکسیدانی در گردو  باشد که هر دو در روغن گردو نیز وجود دارند. اضافه کردن روغن گردو به رژیم غذایی شما ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند.

6. روغن گردو ممکن است اثرات ضد سرطان داشته باشد

برخی ترکیبات موجود در روغن گردو ممکن است به جلوگیری از پیشرفت برخی سرطان ها کمک کند. به طور خاص ، بدن شما الایتانین های موجود در گردو را به اسید الاجیک و سپس به ترکیباتی بنام urolithins تبدیل می کند. urolithins ممکن است به تنظیم سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) - یک عامل خطر برای سرطان پروستات  و باعث مرگ سلول های سرطانی کمک کند.

مصرف گردو همچنین در مطالعات حیوانی و مشاهده ای با ریسک پایین تر سرطان پستان و روده بزرگ همراه بوده است. با این حال ، قبل از نتیجه گیری در مورد اثرات ضد سرطان آن ، تحقیقات گسترده تری با تأثیر روغن گردو در انسان مورد نیاز است.

7. اضافه کردن آسان به رژیم غذایی خود

یافتن روغن گردو آسان است و از بسیاری جهات قابل استفاده است. به طور معمول دارای رنگ روشن و طعم لطیف و مغذی است. مرغوب ترین روغن های گردو سرد و فاقد تصفیه هستند ، زیرا پردازش و گرما می تواند برخی مواد مغذی را از بین ببرد و به طعم تلخی منجر شود.

رایج ترین کاربرد روغن گردو به عنوان ماده ای در سس سالاد و چاشنی ها است. همچنین سبزیجات بخارپز را مزه دار می کند.

روغن گردو یک روغن خوشمزه و مغذی است که از گردو ساخته شده است.

برای به دست آوردن مزایای احتمالی روغن گردو، سعی کنید از آن در سس سالاد و سایر غذاهای سرد استفاده کنید.

8. خواص روغن گردو برای مو :

به لطف ویتامین ها و اسیدهای چرب موجود در روغن گردو ، می تواند فولیکول های مو را تغذیه کند ، بنابراین رشد مو را تقویت می کند و از ریزش بیش از حد مو جلوگیری می کند. بنابراین ، ما می توانیم در موارد طاسی و یا وقتی می خواهیم فولیکول موهای خود را تغذیه کرده و رشد طبیعی آنها را تقویت کنیم.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1114413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =