آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته آلو شیرازی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کوفته آلو شیرازی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کوفته آلو شیرازی آشنا کنیم.

تعداد: 24 عدد کوفته

مواد لازم برای کوفته آلو شیرازی:

ماست پر چرب کم نمک     ۵۰۰ گرم
 کره آب شده      ۵۰ گرم
 تخم مرغ      ۲ عدد
آرد      ۲۰۰ گرم
گندم آسیاب شده     ۸۰ گرم
نمک     به مقدار لازم
۲۴ عدد     ۲۴ عدد
قند     ۲۴ عدد
کره     ۱۰۰ گرم
شکر     ۴ قاشق غذاخوری
خشخاش     ۴۰ گرم

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :

ماست را با کره، تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید.

کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1115435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 5 =