آموزش آشپزی / طرز تهیه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان غذای خوشمزه و پرطرفداری است که ریشه یونانی دارد و نام اصلی آن موساکا است ولی در ایران به نام سوفله شناخته می شود و کاملا با ذائقه ایرانی ها سازگار است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، وجود بادمجان در این سوفله باعث شده که طعمی لذیذ و دلپذیر پیدا کرده و برای زوج های جوانی که به دنبال طرز تهیه غذاهای جدید که زمان کمی برای پخت نیاز دارند مناسب است.

سوفله کلمه ای فرانسوی است به معنی پف کردن. این  کلمه هم برای پخت غذا کاربرد دارد مثل سوفله بادمجان یا سوفله سیب زمینی و هم برای دسرهایی از جمله سوفله شکلات.

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان پخت 90 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر  

 سوفله بادمجان با گوشت:

مواد لازم سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده:

گوشت چرخ کرده       300 گرم
بادمجان       2 عدد
پیاز متوسط       1 عدد
رب گوجه فرنگی       2 قاشق سوپخوری
آب       1 لیوان
پنیر پیتزا       100 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه       به میزان لازم
کره        50 گرم
شیر     1  لیوان
آرد     2 قاشق غذاخوری
خامه      2 قاشق غذاخوری
روغن      به میزان لازم

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و به حلقه های 1 سانتی برش بزنید. کمی نمک رویشان بپاشید و نیم ساعت آن را کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود سپس در کمی روغن سرخ کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را افزوده هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود سپس یک لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و آب اضافی آن بخار شود. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید.

بادمجان های سرخ شده را یک لایه کف ظرف پیرکس یا چینی گود بچینید. سس سفید یا بشامل را روی بادمجان ها ریخته و یک لایه پنیر پیتزا رویشان بپاشید سپس یک لایه گوشت روی پنیر بریزید و به همین ترتیب ظرفتان را پر کنید. در آخرین لایه روی ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید.

ظرفتان را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد. اگر پنیر روی سوفله طلایی نشده بود در آخر شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر به برشتگی و رنگ مورد نظرتان برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1115569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =