آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک هویج یخچالی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک هویج یخچالی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک هویج یخچالی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کیک هویج یخچالی:

هویج حدود      ۵۰۰ گرم
نشاسه ذرت     ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین      ۱ قاشق غذاخوری
شکر               ۱ پیمانه
گلاب                ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده      به مقدار کم
بیسکویت پتی بور      ۱ بسته

طرز تهیه کیک هویج یخچالی:

ابتدا هویچ ها را بپزید و با بلندر پوره کنید روی حرارت بگذارید سپس شکر را اضافه کنید و نشاسه ذرت را با نصف لیوان آب حل کنید و اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب حل کنید احتیاجی به بن ماری کردن نیست داخل مواد روی حرارت بریزید.

 گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و آب داخل مواد تبخیر شود. از مواد داخل قالب مورد نظر بریزید لایه به لایه بیسکویت بگذارید. اجازه بدهید از حرارت بیفتد و خنک شود سپس در یخچال چند ساعت استراحت بدهید تا خودش را بگیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1115574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 17 =