آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک قهوه

کیک قهوه یکی از خوشمزه ترین کیک های عصرانه است که به راحتی میتوانید با روکش گاناش شکلات در خانه تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، اگر علاقمند به پخت کیک و شیرینی هستید توصیه میکنم حتما کیک قهوه را امتحان کنید. کیک قهوه یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین کیک هایی است که میتوانید برای صبحانه یا مهمانی های عصرانه آن را آماده کنید. اگر طرفدار کیک های شکلاتی باشید، کیک قهوه میتواند یکی از بهترین انتخاب های شما باشد به خصوص اگر کمی زمان بگذارید و یک گاناش شکلاتی خوشمره برای روی کیک آماده کنید.

کیک قهوه با گاناش شکلاتی

مواد لازم کیک قهوه با گاناش شکلاتی

برای 6 نفر  
آرد      ۲ پیمانه  
شکر       ۱ پیمانه  
شیر      ۱/۲ پیمانه  
روغن      ۱/۲ پیمانه  
بکینگ پودر      ۱ قاشق چایخوری  
وانیل      ۱/۲ قاشق چایخوری  
قهوه فوری      ۳ قاشق غذاخوری  
 تخم مرغ      ۳ عدد
شکلات تخته ای برای گاناش     به مقدار دلخواه
خامه صبحانه     ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو     ۱ قاشق غذاخوری
 شیر برای گاناش     ۵ قاشق غذاخوری

توصیه میکنم این کیک قهوه شکلاتی خوشمزه را حتما امتحان کنید. در بعضی دستورها علاوه بر پودر قهوه ، پودر کاکائو هم به کیک اضافه میکنند ولی اگر طعم خالص قهوه را برای کیک استفاده کنید طعم متفاوت تری را تجربه خواهید کرد به هر حال اگر به دنبال پخت کیک قهوه شکلاتی هستید ، استفاده از گاناش شکلات روی کیک قهوه خیلی خوشمزه تر از استفاده از پودر کاکائو داخل کیک است.

قبل از شروع کار قهوه را با 3 قاشق آب جوش مخلوط کرده و کناری بگذارید تا خنک شود.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده 3 بار الک کنید.

شکر، وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

شیر و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کرده هم بزنید یکدست شود سپس قهوه را با مواد مخلوط کنید.

دور هم زن را کم کرده و آرد را در 2 مرحله اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که یکدست شود.

قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و خمیر کیک را داخلش ریخته به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

برای تست پخته شدن کیک یک عدد خلال دندان وسط کیک بزنید اگر خمیری به آن نچسبید یعنی کیک شما کاملا پخته شده.

به مدت 5 دقیقه قالب را کناری بگذارید سپس کیک را روی توری سیمی برگردانید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

بعد از سرد شدن کیک میتوانید گاناش را آماده کنید.

برای تهیه گاناش روی کیک کاکائو را با کمی شیر باز کنید سپس به همراه شکلات  روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود سپس خامه را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود و حرارت را خاموش کنید.

گاناش که کمی از حرارت افتاد قبل از این که کاملا سرد شود و حالت روان خود را از دست بدهد، با کمک قاشق روی کیک بریزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1116524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =