آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پاپس کیک

پاپس کیک یک نمونه کیک است که به شیوه های متفاوتی تزیین می شوند از آن برای عصرانه و تولد استفاده می شود. پاپس کیک را می توانید با کیک تولد ست کنید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، پاپس کیک یک نمونه کیک است که به شیوه های متفاوتی تزیین می شوند از آن برای عصرانه و تولد استفاده می شود. پاپس کیک را می توانید با کیک تولد ست کنید.

مواد لازم برای 14 پاپس کیک :

کیک      نیم کیلو
 خامه     1 پیمانه
 شکلات تخته ای     200 گرم
 چوب آبنبات     به مقدار لازم
 شکلات تزئینی     به مقدار لازم

طرز تهیه پاپس کیک :

ابتدا کیک مورد نظر خود را با دستورهای پخت کیک ساده یا شکلاتی بپزید و در دمای محیط قرار بدهید تا خنک شود. سپس کیک را با دست یا به وسیله ی میکسر کاملا پودر کنید. خامه را به کیک اضافه کرده و به طور کامل با هم ترکیب کنید.

مقداری از مواد را بردارید و بین دستانتان گرد کنید. سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشند. برای راحتی این کار از اسکوپ استفاده کنید. مواد را 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله شکلات (نوع شکلاتی که به ذائقه ی شما بستگی دارد را انتخاب کنید) را به روش بنماری یا در ماکروویو ذوب کنید.

سپس چوب آبنبات ها را در شکلات و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید. با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن از روی آن بریزید.

قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.

نکاتی برای تهیه ی پاپس کیک :

• نوع کیک کاملا سلیقه ای هست می توانید از انواع کیک وانیلی،شکلاتی،ردولت و... استفاده کنید.

• از خامه قنادی فرم گرفته هم می توانید استفاده کنید.

• به جای 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال می توانید 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.

• شکلات های تخته ای زود سرد می شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس کیک از شکلات تزئینات را انجام بدهید زیرا بعد از سرد شدن این کار سخت می شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1116735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =