آموزش آشپزی / طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی آشنا کنیم.

مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :

برنج      5 پیمانه
بادمجان حلقه شده      1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده      1 پیمانه
گوشت چرخ کرده      500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده     5 عدد
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری
روغن     نصف پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم
دارچین و زردچوبه     به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.

کد خبر: 1117285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =