آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه ی تارتلت گردو

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ی تارتلت گردو آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ی تارتلت گردو آشنا کنیم.

مواد اولیه :

آرد      یک و نیم پیمانه
 پودر شکر      نصف پیمانه
 کره      120 گرم
 تخم مرغ      یک عدد

نمک     نصف قاشق چایخوری

وانیل    یک قاشق چایخوری


مواد لازم میانی:

پودر گردو      200 گرم
 پودر فندق      70 گرم
 خامه      دو قاشق غذاخوری
 تخم‌مرغ      یک عدد
 وانیل      یک قاشق چایخوری
عسل     پنج قاشق غذاخوری
پودر شکر     100 گرم

طرز تهیه خمیر:

کره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط می‌کنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد می‌دهیم) سپس پودر شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه می‌کنیم تا خمیر یک‌دست شود.  در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم.

طرز تهیه مواد میانی:

تخم‌مرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را می‌زنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه می‌کنیم.
خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالب‌های تارتلت قرار می‌دهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد می‌کنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار می‌دهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمی‌داریم و مواد میانی را درون آن می‌ریزیم و دوباره در فر به مدت 20 دقیقه می‌گذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال می‌کنیم.

کد خبر: 1118389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =