آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای زنجبیل

در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم برای حلوای زنجفیل :

 آرد      700 گرم
 روغن جامد     200 گرم
کره       150 گرم
پودر شکر       350 گرم
پودر زنجبیل     3 قاشق سوپخوری
پودر هل     1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر کاکائو      به مقدار کافی برای تزئین

طرز تهیه حلوای زنجفیل :

ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

حالا آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و کره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر کند. اینک از روی حرارت بردارید.

کمی که از داغی افتاد، پودر شکر، زنجبیل و هل را اضافه کنید و کاملاً مخلوط نمائید.

ماشین‌تو 45دقیقه بفروش و آنی وجه شو دریافت کن!فرم را پر کنید

ارزهای دیجیتال با کمترین کارمزد

سپس مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

آن گاه به شکل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر کاکائو، تزئین کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1119158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =