آموزش آشپزی / طرز تهیه پاکورای مرغ

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاکورای مرغ آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه پاکورای مرغ آشنا کنیم.

مواد لازم برای پاکورای مرغ :
 سینه مرغ      نصف سینه مرغ
پیاز      یک عدد
 آرد نخودچی     ۵ قاشق غذاخوری
 آرد سفید     ۲ قاشق غذاخوری
آب     نصف لیوان
شوید و جعفری     ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا، زردچوبه، آویشن و نمک     به میزان لازم
فلفل سبز تند خردشده (اختیاری)     ۲ عدد (من نزدم)

طرز تهیه پاکورای مرغ :

مرغ را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل پیاز، ادویه ها، آردها، شوید و جعفری و آب بغلتانید (کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبد و برای یک الی دو ساعت مرغ را داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغ ها را با موادی که به آن چسبیده سرخ کنید.

کد خبر: 1119551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =