آموزش آشپزی / دستور تهیه کوفته سوئدی

کوفته سوئدی شباهت بسیار زیادی با کوفته ریزه خودمان دارد ولی همراه با سس سرو می شود و طعمش متفاوت و بسیار خوشمزه است، کوفته سوئدی را میتوانید به عنوان سس پاستا یا همراه با برنج سرو نمایید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کوفته سوئدی یک غذای بسیار خوشمزه با طعمی جدید و دوست داشتنی است، برای پخت کوفته سوئید دو مرحله کاملا مجزا داریم یکی پخت خود کوفته ها و یکی پخت سس کوفته ها. تفاوت کوفته سوئدی با کوفته های ایرانی در این است که کوفته ها را به  همراه سس نمی پزند و سس را هنگام سرو روی کوفته ها می ریزند.

مواد لازم کوفته سوئدی

برای 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

زمان پخت : 30 دقیقه
گوشت چرخ کرده     یک کیلو
 فلفل دلمه     3 عدد
 برنج     1 پیمانه
جعفری      مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم
 گوجه فرنگی      4 عدد
آرد سوخاری     یک پیمانه
پیاز بزرگ      2 عدد
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه کوفته سوئدی

برنج را بشویید و نیم پز کنید و آبکش کرده بگذارید خنک شود.

فلفل دلمه ، گوجه و جعفری را خرد کرده، گوشت، برنج و کمی آرد سوخاری را به آن ها اضافه کرده و ورز دهید تا به خورد هم بروند.

مواد را به اندازه گردو، کف دست گرد کنید و در یک بشقاب بچینید.

تابه ای را روی حرارت بگذارید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید.

دو عدد پیاز را خرد کنید و در تابه ای دیگر تفت دهید ، نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کرده تفت دهید.

کمی آب به سس اضافه کنید و با حرارت مالیم بپزید تا غلیظ شود.

کوفته های سرخ شده را در ظرف بچینید و سس  گوجه را رویش بریزید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1119924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 3 =