تایید صلاحیت ۲۰ خوشه استانی توسط دبیرخانه نظام موضوعات فناوری دانشگاه آزاد

صلاحیت ۲۰ خوشه استانی توسط دبیرخانه مرکزی نظام موضوعات فناوری دانشگاه آزاد تایید شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین جلسه دبیرخانه مرکزی نظام موضوعات فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی فعالیت های دبیرخانه های استانی نظام موضوعات فناوری با محوریت بررسی نحوه تشکیل دبیرخانه های استانی و همچنین ارزیابی خوشه های کلیدی ارائه شده استان ها برگزار شد.

دهقانی فیروزآبادی در این جلسه با اشاره به اهمیت حمایت از نظام موضوعات فناوری در جهت حرکت و شکل گیری دانشگاه هزاره سوم یا کارآفرین، گفت: استخراج و تبیین موضوعات فناورانه‌ دارای جذابیت اقتصادی و راهبردی بالا در هر منطقه از کشور، یکی از اصلی ترین و مهمترین راه های کشف منابع بالقوه (مشهود/نامشهود) و ایجاد راهکارهای نوآورانه‌ جدید برای پاسخگویی به مسائل و مشکلات، نیازها، خواسته ها و فرصت های افراد، صنایع و جامعه‌ آن منطقه و حتی در سطح ملی و فراملی محسوب می شود.

در ادامه این جلسه همچنین سید محمدجواد صدری مهر قائم مقام دبیرخانه مرکزی نظام موضوعات فناوری گفت: پارک‌های علم و فناوری در ایجاد و توسعه نهادهای فناورانه‌ اجتماعی و ارزش آفرین در راستای اهداف دانشگاه نقش بسیار تأثیرگذاری دارند.

وی افزود: در نظام موضوعات فناوری، شناسایی، تبیین و بهره گیری از فناوری های کاربردی هر استان مورد توجه قرار می گیرد. این دسته از موضوعات، دارای بسترهای لازم ارزش آفرین برای مردم استان، کشور و همچنین افراد درگیر در پروژه هستند.

صدری مهر با اشاره به کلیات نحوه کارکرد دستورالعمل نظام موضوعات فناوری اظهار کرد: در این دستورالعمل، ابتدا خوشه های کلیدی استان با توجه به زیرساخت ها نرم و سخت استخراج می شود و مبتنی بر درخت دانشی هر خوشه، تیم های کاشف شکل گرفته و اقدام به شناسایی موضوعات فناوری جذاب و کلیدی با محوریت رفع نیازهای فناورانه و استفاده از فرصت های بی بدیل هر استان می کنند.

در ادامه امیر نجفی دبیر و مسئول هماهنگی دبیرخانه مرکزی نظام موضوعات فناوری، درباره محتوای دستورالعمل و نتایج احصاء شده براساس اطلاعات دریافت شده از استان ها، توضیحاتی ارائه کرد.

وی افزود: ۲۹ استان دبیرخانه های استانی را تشکیل دادند که از این مجموع ۱۳ استان خوشه های کلیدی شان را معرفی کردند. براین اساس تعداد خوشه های معرفی شده بالغ بر ۷۵ خوشه است، همچنین خوشه های معرفی شده مطابق با دستورالعمل ابلاغی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

همچنین قباد بهزادی پور عضو اصلی دبیرخانه مرکزی نظام موضوعات فناوری بر سه موضوع منطقه بندی استان ها مبتنی بر تجارب مراکز رشد، استفاده از تیم های کاشف به عنوان بازوهای اجرایی و دانشی طرح های کارآفرینی و همچنین برگزاری استارت ویکندها در قالب رویددهای بهم رسانی تأکید کرد.

همچنین در این جلسه، مصطفی سبزیکار عضو اصلی دبیرخانه مرکزی نظام موضوعات فناوری به ارائه راهکارهای اجرائی و مالی برای بهتر پیاده شدن نظام موضوعات مبتنی بر دغدغه های استان‌ها پرداخت.

در ادامه این جلسه پس از بررسی نهایی، صلاحیت ۲۰ خوشه در استان های مختلف توسط دبیرخانه مرکزی تأیید شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1119982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =