آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب مغولی

در این مطلب قصد داریم تا شما رابا طرز تهیه کباب مغولی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما رابا طرز تهیه کباب مغولی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کباب مغولی برای 4 نفر :

 کره     4 قاشق سوپخوری
 زنجبیل رنده کرده     1 قاشق چایخوری
 راسته یا فیله گوساله خلالی خردکرده       400 گرم
 هویج خلالی خردکرده     2 عدد
تره فرنگی خردکرده     2 ساقه
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردکرده     2 پیمانه
کدوی خلالی خردکرده     1 عدد
کلم برگ خلالی خردکرده     1 پیمانه
جوانه ماش     1 پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس کنجد برای کباب مغولی :

 دانه کنجد     3 قاشق سوپخوری
سرکه سفید      2 قاشق سوپخوری
 شکر قهوه ای      2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردکرده       3 ساقه
سویا سس     80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
سرکه بالزامیک     2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده     2 حبه
روغن کنجد     5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کباب مغولی :

کره را در تابه بریزید و روی حرارت آب کنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، کدو، کلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.

روش تهیه سس کنجد: دانه های کنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بکوبید تا کمی نرم شود. سپس سرکه سفید، شکر، پیازچه، سویا سس، سرکه بالزامیک، سیر و روغن کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1120244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =