آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه رشته خوشکار، شیرینی گیلانی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه رشته خوشکار، شیرینی گیلانی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه رشته خوشکار، شیرینی گیلانی آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه رشته خوشکار :

آب      2 پیمانه
 آرد برنج      1 پیمانه
 آرد گندم شیرینی      1 پیمانه

مواد میانی :

پودر پسته      100 گرم
 پودر هل      به میزان لازم
 ‎پودر قند      1/5 پیمانه

مواد لازم برای شربت:

 ‎آب      1/5 لیوان
 ‎گلاب      کمی
 ‎شکر     به میزان لازم

روش تهیه شربت:

‎آب و شکر را مخلوط ‌کنید و روی حرارت قرار بدهید تا قوام بیاید.

‎از روی حرارت بر دارید و کمی گلاب را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه مواد میانی رشته خوشکار:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه رشته خوشکار :

برای تهیه آرد برنج رشته خوشکار، ابتدا برنج را بشویید و چند ساعتی آن را خیس کنید. بعد آن را روی دستمالی بریزید تا آب آن گرفته شود.

سپس برنج را آسیاب کنید تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید (بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد.)

آب و آردها و در صورت تمایل رنگ خوراکی را با یکدیگر مخلوط ‌کنید و چند ساعتی آن را کنار بگذارید، سپس آب اضافی جمع شده روی آرد را به آرامی خالی کنید.

مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است). اگر در دسترس نبود می توانید از ظرف سس استفاده کنید ماهیتابه را خیلی کم چرب کنید و از مواد خمیرتان به شکل خط های عمودی و افقی در ماهیتابه طرح بیندازید سریع بسته می شود بعد به آرامی آن را بردارید و روی کاغذ روغنی بگذارید تمام مواد خمیر را به این نحو آماده کنید.

بعد دو طرف رشته ها را تا کنید (که مواد میانی که روی آن میریزید بیرون نریزد) و از مواد میانی وسط آن بریزید و از اطراف تا بزنید تا روی مواد کاملا پوشانده شود و لبه های آن را با دست بچسبانید.

تمام رشته ها را به همین روش آماده کنید.

‎سپس آن ها را در روغن داغ در حد طلایی سرخ کنید. و بعد در شربت بغلتانید و در ظرف مناسبی بچینید.

نکاتی برای طرز تهیه رشته خوشکار :

اگر از رنگ های خوراکی استفاده کردید رشته های شما رنگی می شوند. که این کاملا سلیقه ای است.

برای تهیه مواد میانی رشته خوشکار می توانید از مغز گردوی خردشده و پودر دارچین هم استفاده کنید.

به جای شربت می توانید عسل رقیق شده با آب و گلاب را هم جایگزین کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1121915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =