‌افزایش آثار پوچ در عرصه موسیقی / نقش پررنگ لابی‌گری در هنر

قاسم افشار گفت: سیستم مدیریتی در موسیقی دارای نقص بوده و متاسفانه نقش لابی‌گری در عرصه هنر بسیار پر رنگ است.

قاسم افشار خواننده مطرح کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره دلایل اقبال نوجوانان به خوانندگانی همچون تتلو و موسیقی‌های سخیف و نا به‌هنجار اظهار کرد: در ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که این خواننده در سالیان قبل در کشور خودمان زندگی می‌کرد و اگر بخواهیم کارهایی را که او در گذشته انجام می‌داد را با کارهای کنونی‌اش مقایسه کنیم باید بگوییم که فضای کاری او چه از لحاظ کلامی و چه از لحاظ موسیقیایی بسیار متفاوت‌تر از حال حاضر بود اما با رفتن او از ایران فضای کاری‌اش متفاوت شد.

بیشتر بخوانید:

مافیا خواننده می‌سازد / کسی برای موسیقی کشور ارزش قائل نیست

افشار ادامه داد: البته باید این را نیز گفت که خودمان طوری برخورد کردیم که یک خواننده در خارج از کشور کارهایی انجام دهد که در شان یک هنرمند نیست.

خواننده کشورمان ادامه داد: فضای موسیقی که اکنون در داخل داریم چندان خوب نیست و شمار آثاری که از لحاظ کلامی و موسیقی بی‌معنا هستند بیشتر از آثار خوب و فاخر شده و متاسفانه این فضا روز به روز بدتر می‌شود.

قاسم افشار

وی با بیان اینکه همه سبک‌ها در عرصه موسیقی باید کار شود، گفت: ما نیاز داریم که در همه سبک ها اثر تولید شود اما متاسفانه شمار آثار پوچ بسیار زیاد شده است.

افشار دلیل این مسئله را نبود نظارت کافی بر تولید آثار دانست و گفت: اگر نظارت کافی بر آثار وجود داشت ما شاهد آثار سخیف و بی‌معنا نبودیم.

خواننده موسیقی پاپ کشور ادامه داد: سیستم مدیریتی این حوزه در کشور ما دارای نقص بوده و متاسفانه نقش لابی‌گری در عرصه هنر بسیار پر رنگ است.

وی در پاسخ به این سوال که حمایت مسئولان در این عرصه چگونه باید باشد، گفت: به نظر من تمام آثاری که تولید می‌شود باید شنیده شده و اگر نیاز است اصلاح شود حتی اگر شعری نباید خوانده شود باید جلوی آن را گرفت اما متاسفانه نظارت بر آثار بسیار کم است.

قاسم افشار

افشار ادامه داد: ما در تلویزیون ناظر پخش داریم که برای پخش شدن یا پخش نشدن آثار تصمیم‌گیری می‌کند اما دوستانی که متولی هنر موسیقی هستند و پست‌های مدیریتی گرفته‌اند در این زمینه پاسخگو نیستند.

وی در پایان با اشاره اینکه در گذشته موسیقی کلام‌محور بود، گفت: در آن زمان ترانه حائز اهمیت بود و بسیار بر روی آن تاکید می‌شد و ملودی‌های خوبی نیز ساخته می‌شد، البته این بدان معنا نیست که در حال حاضر کارهای خوبی ساخته نمی‌شود ولی متاسفانه باید گفت که اکنون شاهد هستیم که تولید آثار، بسیار زیاد اما کیفیت و کلام بسیار ضعیف است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1122317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =