آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی

ماکارون یک شیرینی نرم و پفکی خوشمزه فرانسوی است که بر پایه مرنگ و همراه با پودر بادام تهیه میشود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ماکارون یک شیرینی خوشمزه نرم و پف دار فرانسوی است که بلافاصله در دهان آب میشود. شیرینی ماکارون شباهت زیادی به مرنگ دارد و با تخم مرغ و پودر شکر تهیه میشود. درست کردن شیرینی ماکارون نیاز به ترفندهای خاص و کمی تجربه دارد.

مواد لازم شیرینی ماکارون

پودر شکر     ۳/۴ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
پودر بادام      ۳/۴ پیمانه (۱۰۰ گرم)
 سفیده تخم‌مرغ     ۲ عدد
نمک     کمی
شکر دانه ریز     ۱/۴ پیمانه یا ۵۵ گرم (شکر دانه ریز)
  مواد میانی
کره     ۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
پودر شکر     ۲/۳ پیمانه یا ۷۵ گرم
رنگ ژله ای خوراکی      به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی ماکارون

تمام مواد را از دو ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.

فر را با دمای 140 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

پودر شکر و بادام را مخلوط نموده دو بار الک کنید که تکه های درشتش جدا شود.

سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک هم بزنید تا پف کند.

شکر دانه ریز را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کاملا حجیم شوند ودر صورتی که کاسه را برگردانید، نریزند.

در این مرحله در صورت تمایل میتوانید رنگ ژله ای خوراکی را به تخم مرغ اضافه کنید. هنگام اضافه کردن رنگ دقت داشته باشید که شیرینی بعد از پخت 2 – 3 درجه تیره تر خواهد شد.

مخلوط پودر شکر و بادام را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده  و با قاشق یا لیسک در یک جهت به صورت دورانی به خورد سفیده تخم مرغ بدهید تقریبا 70 بار هم زدن برای کامل مخلوط شدن مواد کافیست.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1122345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =