آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی زردآلو:

آرد سفید      1 و 1/2 پیمانه
 پودر بادام     1/4 پیمانه
 شیر ولرم      1/2 پیمانه
شکر      1 پیمانه
تخم مرغ هم دمای محیط      3 عدد
 پودر کاکائو      1/3 پیمانه
 کره     100 گرم
 شکلات خرد شده     60 گرم
بکینگ پودر     1 قاشق غذاخوری
وانیل     1 قاشق چایخوری
نمک     1 پنس
زردآلو     6 عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو :

وقتی کره به دمای محیط رسید با شکر با همزن بزنید تا سبک شود. تخم مرغ ها را به ترتیب اضافه و هر بار که هر کدام را اضافه می کنید خوب هم بزنید. بعد تخم مرغ بعدی را بریزید. آرد را 3 بار الک کنید و همراه پودر بادام و بکینگ پودر و پودر کاکائو و شیر ولرم در دو مرحله به مایه اضافه و با لیسک به خورد هم داده و مخلوط کنید.

وانیل و نمک و شکلات را هم در آخر اضافه و مخلوط کنید. کف و دیواره قالب 20 سانت را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و مایع را داخل آن بریزید با لیسک سطح آن را صاف کنید و زردآلوها نصف کنید و آن را با سلیقه خودتان روی کیک بچینید.

روی کیک مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام بپاشید (از مغز هسته های زردآلو هم می توانید استفاده کنید).

داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 الی 60 دقیقه بپزید. دمای فرها با هم متفاوت است و این زمان ممکن است متغییر باشد. پس بعد از 50 دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید.

اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است اگر چسبید اجازه بدهید با همین دما بپزد.

پودر بادام را خودتان تهیه کنید. می توانید خلال بادام را با غذاساز پودر کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1122489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =