آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پیشمه ترکمنی

پیشمه ترکمنی یک شیرینی ساده سنتی و خوشمزه است که به سرعت آماده می شود ، پیشمه را مانند دونات در روغن سرخ می کنند و سپس رویش پودر قند می پاشند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پیشمه ترکمنی یک شیرینی سنتی ترکمنی است که در روغن سرخ می شود و بسیار خوشمزه و البته پر کالری است. 

پیشمه شیرینی سنتی ترکمن ها است که با آرد ، شکر و تخم مرغ تهیه شده و در روغن داغ سرخ می شود و سپس رویش پودر قند می پاشند و با پودر پسته تزئین می کنند.

پیشمه ترکمنی شباهت زیادی به پیراشکی و گوشفیل دارد. در زبان محلی ترکمنی ، پیشمه به هر چیز پختنی گفته می شود که نام یک شیرینی خاص هم محسوب می شود. 

شکر ۱ لیوانشیر  ۱ لیوانتخم مرغ ۲ عدد کره  ۱ ق غذا خوریبیکینگ پودر  ۱ ق غذا خوریگلاب  ۱ ق غذا خوری وانیل و پوست پرتقال  به مقدار لازمآرد  به مقدار لازم

طرز تهیه پیشمه ترکمنی 

آرد را الک کنید و کنار بگذارید. 

کره را ذوب کنید و با شکر مخلوط نمایید. 

تخم مرغ ها ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و به مدت ۵ – ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. 

شیر گلاب را اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود. 

نیمی از آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. 

بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید که به دست نمی چسبد. 

در یک شیر جوش روغن بریزید تا داغ شود. 

حرارت را ملایم کنید تا پیشمه ترکمنی مغز پخت شود.

به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و در روغن شناور سرخ کنید و سپس روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود. 

سطح پیشمه هنگام سرخ شدن ترک می خورد پس از این بابت نگرانی نداشته باشید. 

مقدار شیرینی خمیر را می توانید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم کنید. 

اگر نیمی از شیر را با ماست جایگزین کنید خمیر شما لطافت بیشتری خواهد داشت. 

انتهای پیام


کد خبر: 1123973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =