آموزش شیرینی پزی/ دستور پخت پاناکوتای زعفرانی 

در این مطلب قصد داریم تا شما را با دستور پخت پاناکوتای زعفرانی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دسر زعفرانی ترکیبی از دسرهای مدرن با عطر و طعم سنتی زعفران است که می‌توانید با نشاسته یا ژلاتین ، این دسر خوشمزه را آماده کنید.  زعفران یکی از ادویه های پرطرفدار ایرانی است که عطر و طعم و رنگ زیبا و دلپذیری به غذاها و دسر ها می‌دهد. اگر می‌خواهید دسری که درست می‌کنید عطر و طعم ایرانی داشته باشد می‌توانید از انواع دسر زعفرانی برای پذیرایی از مهمان هایتان استفاده کنید. 

دسر زعفرانی با نشاسته:

مواد لازم دسر زعفرانی با نشاسته برای ۱۰ نفر 

 نشاسته گل، ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر پر چرب، ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر، ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سرد، ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب، ۱ استکان
کره، ۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ، ۲ قاشق غذاخوری
وانیل، ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

نشاسته و آب را در قابلمه ای مخلوط نموده و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. شیر و شکر را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.  قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید که نشاسته ته نگیرد. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، کره ، وانیل و گلاب را اضافه کنید و هر از گاهی به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود.  حدود ۱ ساعت طول میکشد تا دسر شما به غلظت فرنی برسد در این مرحله میتوانید زعفران را اضافه کنید.

دسر زعفرانی سه رنگ

اگر می‌خواهید دسر سه رنگ داشته باشید میتوانید ابتدا دسر ساده درست کنید و بخشی از آن را با پودر کاکائو قهوه ای کنید و داخل جام ها بریزید و سپس دسر زعفرانی را روی آن ها پر کنید.  دسر رعفرانی با نشاسته به سرعت میبندد پس باید بعد از خاموش کردن حرارت به ظرف های مورد نظر منتقل کنید و رویشان را با پودر پسته و گل سرخ تزئین کنید. برای این که این دسر زعفرانی بدون خامه را به صورت قالبی درست کنید میتوانید کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و دسر زعفرانی بدون خامه را داخلش بریزید در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

برای درست کردن دسر زعفرانی ساده برشی میتوانید کف یک ظرف مستطیل یا مربع را چرب کرده و دسر زعفرانی ساده را داخل ظرف بریزید و در یخچال بگذارید سرد شود و قبل از سرو به صورت مربع یا لوز برش بزنید.  هر چه زمان استراحت این دسر در یخچال بیشتر شود ، سفت تر خواهد شد. 

دسر زعفرانی با ژلاتین:

مواد لازم دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی
 شیر ،٣ لیوان
شکر، یک لیوان
زعفران دم کرده، ٣ قاشق غذاخوری
 پودر ژلاتین، ۲ - ۳ قاشق غذاخوری
خامه، ۱۵۰ گرم
 آب سرد، نصف پیمانه
 گلاب و وانیل، به میزان لازم
 

طرز تهیه دسر زعفرانی

تمام مواد را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند. پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب بریزید و صبر کنید نم بکشد سپس روی بخار آب قرار دهید و به روش بن ماری، ژلاتین را در آب حل کنید تا کاملا محلول شما شفاف شود.  شیر ، شکر و زعفران را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود ، وقتی شیر به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید. ژلاتین حل شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمایید و صبر کنید خنک شود. خامه را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و به مواد دسر اضافه کرده مخلوط نمایید و داخل قالب ریخته به مدت حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1124986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =