جزئیات دیدار وزیر ارشاد با خوانندگان پاپ از زبان گرشا رضایی / مسئولان صدا و سیما علاقه‌ای به بچه‌ها ندارند

هر هفته سعی بر این داریم تا با انتخاب تیترهایی، شما را در جریان اخبار مهم و اثرگذار فرهنگ و هنر قرار دهیم که قطعا باید شنیده و خوانده شوند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، در بسته فرهنگی هفته ایسکانیوز نگاهی به مهم‌ترین اتفاقات فرهنگ و هنر کشور انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت. در بسته خبری این هفته به موضوعاتی نظیر جزئیات دیدار وزیر ارشاد با خوانندگان پاپ، ساخت برنامه کودک سخت‌تر از گذشته شده، صدا و سیما بازتاب‌دهنده نظرات مردم نیست و غیره پرداخته شده است.

بالاخره مسئولان قشر موسیقی را دیدند

روز دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با جمعی از خوانندگان و تهیه‌کنندگان موسیقی کشورمان دیدار کرد. این برای نخستین بار است که اهالی موسیقی، مستقیم و بی واسطه با وزیر فرهنگ  و ارشاد اسلامی، جلسه‌ای برگزار می‌کنند.

در همین خصوص، گرشا رضایی خواننده پاپ کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره این جلسه اظهار کرد: برای اولین بار است که وزیر فرهنگ با فعالان عرصه موسیقی نشست برگزار می‌کند و می‌توانم بگویم خروجی جلسه بسیار خوب بود.

وی گفت: بسیار خوب است که بعد از سال ها بالاخره قشر موسیقی توسط مسئولان تحویل گرفته شد.

رضایی ادامه داد: اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انسان باهوشی است و امید می‌رود با حضور وی اتفاقات بسیار خوبی در عرصه موسیقی کشور رخ دهد.

ساخت برنامه کودک سخت‌تر از گذشته

الهه رضایی مجری برنامه کودک در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره چرایی نبود برنامه مناسب برای کودک و نوجوان در تلویزیون اظهار کرد: متاسفانه از نظر مسئولان رسانه ملی کودکان زیاد مهم نیستند البته نمی‌توان گفت که هیچ برنامه مناسبی وجود ندارد ولی خب تعدادشان بسیار کم است.

رضایی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته کودکان برای مسئولان اهمیت چندانی نداشته‌اند، گفت: متاسفانه مسئولان جهت ساخت یک برنامه مناسب برای کودکان از نظر کارشناسان بهره‌مند نمی‌شوند تا برنامه‌هایی را تولید کنند که کارایی لازم را داشته باشد.

مجری تلویزیون ادامه داد: به نظر من مسئولان صدا و سیما هیچ علاقه‌ای به بچه‌ها و سبک و سیاق تربیت صحیح کودکان و سرگرمی آنان ندارند و به همین دلیل همکاری لازم را با اهل فن نمی‌کنند تا آنها برنامه‌ای در این زمینه تولید کنند.

گاهی حافظ هم از ارشاد مجوز نمی‌گیرد!

کامبیز عبدل‌زاده خواننده و آهنگساز کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره دلایل اقبال نوجوانان به موسیقی‌های سخیف و نا به‌هنجار اظهار کرد: همه جای دنیا روال بر این است که در رشته‌های مختلف چهره‌های متفاوت اعم از خوب یا بد را نیز داشته باشید و این امری اجتناب‌ناپذیر است اما خانواده ها در جلوگیری از این مسئله می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند چرا که آنها می‌توانند چارچوب اصلی کودک را که تا 7 سالگی شکل می‌گیرد را در مسیری قرار دهند که خمیر مایه‌اش در جهت درستی قرار گرفته و به انحراف کشیده نشود.

خواننده کشورمان ادامه داد: البته باید بگویم که مسائل دیگری نیز متاسفانه در عرصه موسیقی وجود دارد که منجر به ایجاد برخی تناقض‌ها می‌شود، به عنوان مثال وقتی فردی قصد بازخوانی یک شعر حافظ که بارها از سوی ارشاد مجوز گرفته را دارد با این مشکل روبرو می‌شود که همان شعر از سوی ارشاد مجوز دریافت نمی‌کند و این منجر به ایجاد پارادوکس و تناقض می‌شود که چرا فلان شخص توانسته مجوز دریافت کند اما من نتوانستم و ایراداتی از این دست که البته این نمونه یکی از مشکلاتی است که در عرصه موسیقی با آن روبرو هستیم.

صدا و سیما بازتاب‌دهنده نظرات مردم نیست

احسان محمدی کارشناس رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره عملکرد صدا و سیما طی چند سال گذشته اظهار کرد: من بر این باور هستم که هیچ رسانه‌ای در ایران به اندازه تلویزیون بُرد ندارد که البته در مورد ضریب نفوذ آن می‌توان انتقاداتی را مطرح کرد.

وی افزود: بُرد تلویزیون به خاطر رایگان بودن، در دسترس بودن و تنوعی که در برنامه‌ها و شبکه‌ها دارد قابل قیاس با شبکه‌های اجتماعی نبوده و می‌توانیم آن را یک رسانه برتر بدانیم.

محمدی اظهار کرد: مسئله‌ای که در این بین وجود دارد این است که ما تلویزیون را یک رسانه ملی در نظر می‌گیریم اما آیا این عنوان، یک عنوان خودخوانده است یا یک عنوان واقعی. از آنجایی که تلویزیون از بیت‌المال تغذیه می‌کند و بودجه خوبی نیز در اختیار دارد و حتی پرسنل آن از بسیاری از وزارتخانه‌ها بیشتر است انتظارات هم نسبت به آن زیاد است.

وی با بیان اینکه تلویزیون نتوانسته در بُعد اجتماعی و سیاسی انتظارات را برآورده کند، گفت: استعداد و اراده کافی برای تنوع در برنامه‌های تلویزیونی داریم ولی تصمیم‌گیری‌های شخصی در این بین وجود دارد که در لحظه آخر مانع از انجام این کار می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که ضعف کلی عملکرد سازمان ناشی از چیست، گفت: اعتقادم بر این است که گسست بین سازمان صداو سیما و بدنه جامعه مهم‌ترین عاملی است که باعث ضعف این سازمان شده است، وقتی احساس می‌کنید که سازمان صدا و سیما، صدا و سیمای شما را بازتاب نمی‌دهد و یک جزیره کوچک خودساخته را مدام نشان می‌دهد شما طرف آن نمی‌روید چون بازتاب‌دهنده نظرات شما نیست.

وی در پایان تاکید کرد: اگر مردم احساس کنند که یک رسانه حرف‌ها و گلایه‌های واقعی آنها را منعکس می‌کند نسبت به آن وفادار می‌مانند و کمتر به شبکه‌های ماهواره‌ای خارج‌نشین رجوع می‌کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1125445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =