افزایش تعداد آزمایشگاه‌های عضو فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش تعداد آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در راستای تحقق سیاست های کلان و سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و مطابق با بسته کاری فعالیت منسجم و هم افزای شبکه ای، تعداد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری به 161 افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: استانداردسازی فعالیت‌های آزمایشگاهی و ارایه خدمات با نتایج قابل اعتماد و تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی از مزایای عضویت در شبکه های مختلف آزمایشگاهی است و معاونت یاد شده حمایت های متعددی را در قالب بسته های حمایتی ازجمله اخذ استاندارد ISO/IEC17025  و حمایت از تعمیر و نگهداری، ارتقا، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود از آزمایشگاه های عضو بعمل می آورد.

 دهقانی فیروزآبادی با اشاره به ارتباطات ایجاد شده، اظهار داشت: علاوه بر بهره برداری آزمایشگاه ها از مزایای شبکه سازی، بیش از 2 هزار دانشجو و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شامل حمایت های این شبکه شده اند.

وی ادامه داد: پیش نیاز بهره گیری حداکثری از هر شبکه ایی، داشتن شبکه داخلی توانمند است. خوشبختانه این شبکه در قالب سامانه ساها بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده و ارتباط این سامانه با سامانه های آموزشیار و پژوهشیار برقرار است. این سامانه در دسترس عموم قرار گرفته و هر محققی می تواند با ثبت نام در سامانه از امکانات گسترده آن استفاده کند. با اتصال سامانه ساها به سامانه پژوهشیار در زمان تصویب پروپوزال، دانشجو می تواند آزمایشگاه مورد نظر را انتخاب و به آن آزمایشگاه معرفی شده و از گرنت های حمایتی استفاده کند. پس از اتمام فعالیت تحقیقاتی دانشجو، کارشناس آزمایشگاه تاییدیه حضور و فعالیت دانشجو در آزمایشگاه را به سامانه پژوهشیار اعلام می کند. اگر آزمایشگاه دارای استاندارد iso باشد امکان صدور تاییدیه نتایج آموزش را هم دارد. این امر بر بالا بردن کیفیت اجرای پایان نامه ها و رساله ها تاثیر بسزایی دارد.

 دهقانی فیروزآبادی با اشاره به بانک اطلاعاتی و همچنین زیرساخت مناسب سامانه ساها ابراز امیدواری کرد که این سامانه به سامانه ملی تبدیل شده و سامانه های دیگر را به عضویت خود درآورده و شبکه ملی آزمایشگاهی/کارگاهی به معنی واقعی کلمه شکل گیرد.

وی از همه دست اندرکاران حوزه آزمایشگاه ها/کارگاه ها درخواست کرد پس از تکمیل و مستندسازی مناسب و با برنامه ایی مشخص در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با قدرت شرکت کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1126085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =