آموزش آشپزی/ طرز تهیه بورک ماهی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بورک ماهی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بورک ماهی سالمون آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای

مواد لازم بورک ماهی سالمون

خمیر یوفکا :۸ ورق
فیله سالمون :۴۰۰ گرم
کره ذوب شده:۱۰۰ گرم
روغن زیتون :۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز :به میزان کافی
زیره:برای تزیین
آبلیمو:دو قاشق غذا خوری
نمک :به میزان کافی
بورک ماهی

طرز تهیه بورک ماهی سالمون

ابتدا فیله ماهی سالمون (یا هر ماهی بدون استخوانی که دوست دارید) را در مخلوط نمک ، فلفل و آبلیمو قرار دهید تا طعم دار شود.

خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید یخ آن باز شود.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

یک لایه خمیر را پهن کرده و روی آن را با مقداری کره آب شده چرب کنید ، لایه بعدی خمیر را روی آن قرار داده و کره بمالید . این کا را تا چهار لایه انجام دهید.

سپس ماهی را روی لایه چهارم قرار داده و روی آن یک لایه خمیر بگذارید ، روی آن را با کره چرب کنید و لایه بعدی خمیر را قرار دهید و تا چهار لایه این مراحل را انجام دهید.

خمیر را با سلیقه خودتان بپیچید و جمع کنید ، خمیر آماده شده را در فر قرار دهید تا ماهی پخته شده و خمیر طلایی و برشته شود. 

بورک های آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد بورک ماهی سالمون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
بورک ماهی سالمون را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1126209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =