آموزش آشپزی / طرز تهیه صحیح سوپ میگو با شیر

سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپ ها است که با میگو و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و طعمی بی نظیر دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سوپ غذایی مفید و سرشار از ویتامین است که گزینه خوبی برای فصل های سرد سال محسوب می شود. سوپ ها انواع مختلفی دارند و با مواد غذایی متفاوتی تهیه می شوند. سوپ میگو یکی از بهترین انواع سوپ ها است که با میگو و سبزیجات مختلفی تهیه می شود و طعمی بی نظیر دارد. 

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای

مواد لازم سوپ میگو با شیر

میگو  ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره   ۵۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات   ۱ عدد
نمک و فلفل  به میزان لازم
هویج رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
شیر  ۱ لیتر
پوست لیموی تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

درون ظرفی آب جوش ریخته و مدت ۳ دقیقه میگوها را در آبجوش گذاشته و سپس آبکشی کنید. در ظرفی دیگر پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. هویج رنده شده را به پیاز افزوده و دوباره مواد را تفت می دهیم.

در این مرحله نمک و فلفل را افزوده و مواد را کمی تفت دهید تا فلفل خوب عطر خود را پس دهد. عصاره سبزیجات را اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.

سپس آرد و بعد کره را اضافه کرده و تفت دهید، کره طعم سوپ را بی نظیر و بافت نرمی به سوپ می دهد .

پس از اینکه خامی آرد گرفته شد، به تدریج شیر را اضافه و همزمان مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود و خوب در شیر حل شود.

سپس پوست های رنده شده لیمو را اضافه کنید اما به مواد آبلیمو نزنید زیرا آبلیمو سبب میشود که شیر بریده بریده شود .

حرارت را ملایم کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد ته نشین نشود و شیر به جوش آید.

میگوهای آبکش شده را اضافه کرده و اجازه دهید مدت ۵ دقیقه با مواد بپزند.

شعله را خاموش کنید و به سوپ گشنیزهای خرد شده را اضافه نمایید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1126287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 11 =