کیک پای کرم دار ، یکی از کیک های خوشمزه خانگی است که می توانید با روش های مختلف آن را تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک پای کرم دار ، یکی از کیک های خوشمزه خانگی است که می توانید با روش های مختلف آن را تهیه کنید. میتوانید بین لایه های کیک را با کرم پر کنید یا این که کیک را در قالب های مخلوط با کف برجسته بپزید که موقع برگرداندن وسط کیک حفره دار شود و این حفره را با کرم مخصوص  که در ادامه مقاله آموزش می بینید پر کنید. روی کیک پای کرم دار را می توانید با شکلات یا انواع میوه ها و مغزها تزئین نمایید. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ دستور پخت بیسکویت خوشمزه خانگی

مواد لازم کیک پای کرم دار بوستون 

مواد لازم برای خمیر کیک

شیر    ۱ فنجان
کره    ۳ ق غ
وانیل    ۲ ق چ
اسانس بادام    یک چهارم ق چ
آرد    ۲ فنجان
بکینگ پودر    ۲ ق چ
تخم مرغ  هم دما با اتاق     ۵ عدد بزرگ
 شکر    ۱ و سه چهارم فنجان
مواد لازم برای کرم وانیلی
زرده تخم مرغ    ۵ عدد بزرگ
آرد    ۴ ق غ
شکر    دو سوم فنجان
نمک    یک هشم ق چ
شیر    ۲ فنجان
کره    ۳ ق غ
وانیل    ۱ و نیم ق چ
اسانس بادام    یک هشتم ق چ
مواد لازم برای سس شکلات 
شکلات چیپسی    ۱ فنجان
شیر    نصف فنجان
نمک    یک هشتم ق چ
کره    ۶ ق غ
وانیل    ۱ ق چ

طرز تهیه کیک پای کرم دار بوستون

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. 

۲ قالب ۲۲ سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید. 

آرد ، نمک و بگینگ پودر را مخلوط کنید. 

شیر را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید به جوش آید و سپس از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

وانیل و اسانس بادام را به شیر اضافه کرده کناری بگذارید. 

تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و ۷ دقیقه با سرعت تند همزن برقی ، بزنید و شکر را اضافه نموده ۸ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید. 

سرعت همزن را کم کنید و آرد را در ۳ مرحله و شیر را در ۳ مرحله به صورت متناوب ، حین هم زدن به مواد اضافه کنید تا کاملا یکدست شود. 

خمیر کیک را در دو قالب ریخته و ۲۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد. 

کیک های پخته شده را ۵ دقیقه کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتند سپس از قالب خارج کرده روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. 

برای تهیه کرم وانیلی ، کیک ، زرده تخم مرغ ، آرد ، شکر و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود. 

شیر را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. 

یک سوم از شیر را کم کم به مخلوط تخم مرغ حین هم زدن اضافه کنید تا یکدست شود و سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را به قابلمه برگردانید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

شعله را خاموش کنید و کره ، وانیل و اسانس بادام را اضافه کنید و سپس کرم را در یخچال بگذارید خنک شود. 

برای تهیه سس شکلات ، شکلات چیپسی را با شیر و نمک مخلوط کرده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و سپس کره را کم کم اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید. 

یک عدد از کیک ها که کاملا سرد شده است را روی ظرف مورد نظر بگذارید و کرم وانیلی رویش بکشید و لایه دوم کیک را روی آن قرار  دهید و روی کیک پای کرم دار را با سس شکلات بپوشانید. نیم ساعت کیک پای کرم دار را در یخچال بگذازید تا کاملا خنک شود و شکلات خودش را بگیرد. 

مواد لازم کیک پای کرم دار با پنیر خامه ای 

مواد لازم برای کیک 
آرد     یک و نیم پیمانه
 تخم مرغ    ۲ عدد 
شکر     نصف پیمانه
روغن مایع    نصف پیمانه
 شیر     نصف پیمانه
پودر کاکائو    ۲ ق غ
بکینگ پودر      ۱ ق م
وانیل     ۱/۴ ق چ
نمک    یک پینچ (فشار بین انگشت شست و اشاره)
مواد لازم برای کرم 
پنیر خامه ای    ۱۵۰ گرم
خامه قنادی     ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ    ۱ عدد
پودر قند     ۲ ق غ
وانیل    نوک ق چ
رنده پوست پرتقال یا لیمو      ۱ ق چ
دانه انار    کمی برای تزیین
شیر    چند قاشق برای مرطوب کردن کیک

طرز تهیه کیک پای کرم دار با پنیر خامه ای

از ۲ ساعت قبل تمام مواد را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد. 

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. 

یک عدد قالب پای با کف برجسته را چرب و آرد پاشی کنید. (از قالب کف برجسته برای کیک پای استفاده می کنیم که موقع برگرداندن کیک ، وسط خالی باشد و بتوانیم با کرم آن را پر کنیم)

آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کنید و ۳ بار الک نمایید. 

تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. 

شیر و روغن را اضافه کرده و فقط مخلوط کنی. 

آرد را روی مواد الک کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید. 

خمیر را داخل قالب بریزید و نیم ساعت در فر قرار بدهید تا بپزد و سپس از فر بیرون بگذارید تا از حرارت بیوفتند و از قالب روی ظرف سرو برگردانید و اجازه دهید کاملا خنک شود. 

برای تهیه کرم روی کیک ، خامه قنادی را چند دقیقه ای با همزن بزنید و سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. 

در ظرفی دیگر ، زرده تخم مرغ ، پودر وانیل و رنده پوست پرتقال را مخلوط کنید و به خامه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست و پفکی شود. 

قسمت خالی روی کیک را با چند قاشق شیر مرطوب کنید و رویش را با کرم پر کنید و رویش را صاف کنید و روی کیک پای کرم دار را با دانه های انار یا میوه های فصل تزئین کنید. 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1126857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =