در یکی از انبار اموال تملیکی از سال ۹۲ بیست‌هزار تن ذرت تحت عنوان کالای متروکه در هوای گرم و شرجی رها شده است که دیگر قابل استفاده برای انسان و دام نیست.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، رها شدن کالاهای متروکه در انبارهای سازمان اموال تملیکی و تعیین تکلیف نشدن آنها، از جمله انتقادهایی بود که رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه بارها آن را گوشزد کرده‌اند. با تعیین مدیریت جدید بر این سازمان، تا حدودی اوضاع انبارهای اموال تملیکی بسامان شده‌اند؛ اما این موضوع دارای پیشینه‌ای تلخ است که شنیدن آن شگفتی و درد به هرماه دارد. عباس پوریانی، نماینده قوه قضائیه و حاکم شرع در سازمان اموال تملیکی  مقابل دوربین تسنیم برخی از این اتفاقات تلخ را بازگو کرده  است. از جمله سخنان پوریانی عبارتند از:

- کالاهایی از 12 سال قبل متروکه شده اما از سوی گمرک درخواستی برای فروش آن نشده است. حاکم شرع الان اجازه فروش کالایی را صادر می‌کند که 8 سال قبل متروک شده است!

- مشکلات موجود با همفکری وزیر اقتصاد و دارایی با حضور گمرک و سازمان اموال تملیکی به راحتی حل می‌شود.

- در انبار یکی از استان‌های جنوبی از سال 92 بیست‌هزار تن ذرت تحت عنوان کالای متروکه در هوای گرم و شرجی رها شده است که دیگر قابل استفاده برای انسان و دام نیست.

- کالا طبق قانون به محض متروکه اعلام شدن باید از حاکم شرع درخواست اذن فروش کنند که این اتفاق نمی‌افتد.

- نحوه نگهداری کالاهای تحویل داده شده به‌صورت سنتی، اشکال و ایراد سازمان اموال تملیکی است.

- پیشنهاد به وزیر قبلی اقتصاد و دارایی، برون‌سپاری نگهداری کالا و یا سامان دادن به انبارهای سازمان تملیکی بر اساس فن و علم آن بود.

- وظیفه سازمان اموال تملیکی نگهداری کالاهای قاچاق و متروک است.

- در انبارهای استان تهران کالاهایی از 15 سال قبل نگهداری می‌شود و کسی در این مدت نسبت به آن دلسوزی نکرده است.

- ورود رئیس قوه قضائیه به موضوع اموال تملیکی فرصتی برای دستگاه‌های اجرایی است تا مشکلات سازمان اموال تملیکی را به شرط اراده متولیان امر، حل کرد.

منبع: تسنیم

کد خبر: 1127070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =