آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

شیرینی مینیاتوری یکی از شیرینی ها مخصوص و خوشمزه می باشد که ما در ادامه دستور تهیه این شیرینی عالی را برای شما تهیه کرده ایم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شیرینی مینیاتوری یکی از شیرینی ها مخصوص و خوشمزه عید نوروز می باشد که ما در ادامه دستور تهیه این شیرینی عالی را برای شما تهیه کرده ایم.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ دستور پخت بیسکویت خوشمزه خانگی

مواد لازم شیرینی مینیاتوری

روغن جامد :۲۴۰ گرم
پودر نارگیل :۲۰۰ گرم
آرد برنج : ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت : ۱۰۰ گرم
آرد گندم قنادی : ۲۰۰ گرم
پودر قند : ۲۴۰ گرم
(پودر هل، دارچین، پودر زنجبیل،زعفران) :به مقدار خیلی کم
پودر پسته : ۶۰ گرم
پودر بادام بدون پوست :۶۰ گرم
پودر گردو :۶۰ گرم
 

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

برای تهیه این شیرینی خشک و خوشمزه ابتدا باید آرد برنج را به همراه نصف آرد گندم و پودر نارگیل آسیاب کنید سعی کنید یک ماده کاملا پودری به دست بیاورید.

در ظرف دیگری شکر را به همراه روغن جامد با کمک گرفتن از همزن برقی هم بزنید تا کاملا روغن به خورد شکر رود و سفید رنگ شود.

در مرحله بعدی باید نصف دیگر آرد گندم را به همراه نشاسته ذرت به شکرتان اضافه کنید و با کمک دست و یا همزن دستی این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. در ادامه باید موادی که آسیاب کرده اید را به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر خوب به شما تحویل دهد دقت داشته باشید که خمیر را بیش از اندازه ورز ندهید تا به روغن بیفتد.

در این مرحله باید خمیر های خود را تقسیم بندی کنید و اسانس هایی را که دارید به این خمیر ها اضافه کنید بدین منظور باید یک قسمتی از خمیر را جدا کرده و به آن چند قطره اسانس وانیل و زعفران غلیظ، پودر هل اضافه کرده و خمیر را ترکیب کنید سپس خمیر ساده را در ظرفی بزیزید و روی آن را سلفون بکشید تا استراحت کند.

برای اینکه طعم های مختلفی از این شیرینی مینیاتوری داشته باشید می توانید قسمتی از آن را با پودر هل و پودر پسته ترکیب کنید در تمامی مراحل مواظب باشید تا خمیر روغن ننداز بدین منظور خیلی آرام خمیر را ورز دهید.

می توانید بخش دیگر را با پودر بادام پودر هل و زعفران و چند قطره اسانس بادام اضافه کنید و ترکیب کنید و روی آن را بپوشانید.

بخش دیگر را می توانید با پودر گردو و هل یا دارچین و زنجبیل مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید این کار یکی کار کاملا سلیقه ای می باشد. 

بگذارید خمیر هایتان تا حدود یک شبانه روز در آشپز خانه استراحت کنند.

بعد از اینکه استراحت خمیر ها به پایان رسید سینی فر را خارج کنید و روی آن را چرب کنید و یا اینکه کاغذ روغنی بیاندازید.

شیرینی هایتان را با قالب فرم دهید برای این کار ابتدا باید قالب های مخصوص شیرینی های خشکتان را مانند قالب شیرینی نخودچی آرد پاشی کنید آرد اضافی را بتکانید سپس خمیر را درون قالب ها بریزید و فرم دهید سپس درون سینی بچینید.

در ادامه سینی فر را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید سپس به سراغ تزئین شیرینی هل بروید که بدین منظور می توانید از پودر پسته، پودر گردو، پودر نارگیل شکلات آب شده استفاده کنید.

بعد از سرد شدن شیرینی ها آن ها را حدود ۲ ساعت درون یخچال قرار بدهید تا کاملا فرم بگیرند.

شیرینی شما حاضر است نوش چان می توانید این شیرینی لذیذ را در عید ها تهیه کرده و با آن پذیرایی کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1127337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 8 =