آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای ترک گیلانی

ترک حلوا گیلانی یکی از دسرهای سنتی استان گیلان است . شما میتوانید حلوا ترک ساده را بدون تزئین خاص در پیش دستی صاف کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،ترک حلوا گیلانی یا حلوا مخصوص ترک ماه رمضان یکی از دسرهای سنتی استان گیلان است . شما میتوانید حلوا ترک ساده را بدون تزئین خاص در پیش دستی صاف کنید و سر سفره بیاورید یا اگر حلوا ترک مجلسی تر می خواهید میتوانید از انواع تزئین های مخصوص حلوا و استفاده از مغزیجات مثل مغز پسته و بادام استفاده کنید. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک پای کرم دار خوشمزه و مجلسی

مواد لازم ترک حلوا گیلان 

آب    ۴ پیمانه
 آرد نان    ۱ پیمانه
پودر هل    ۱ قاشق چای‌خوری
روغن جامد    ۱ پیمانه سرخالی
زعفران دم کرده    به دلخواه
شکر    ۱ پیمانه
گلاب     یک چهارم پیمانه

طرز تهیه ترک حلوا گیلان

حلوا ترک زعفرانی ، حلوای سنتی گیلانی است که با آرد گندم و روغن جامد تهیه می شود و با زعفران دم کرده طعم دار می شود. 

برای تهیه حلوا ترک زعفرانی آب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر حل شود. 

زعفران و گلاب را به شربت اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. 

روغن را در تابه ای گود بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهی تا ذوب شود و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. 

برای تهیه ترک حلوا گیلانی به طور سنتی ، به قدری به هم زدن ادامه می دهند تا رنگ آرد قهوه ای شود. 

حین هم زدن شیره شکر و پودر هل  را به تابه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا یکدست شود و حلوا وسط ظرف جمع شود. 

ترک حلوا گیلانی داغ را بین دیس و بشقاب های دلخواه تقسیم کرده و با پشت قاشق پهن کنید و 1 – 2 ساعت بگذارید بماند تا سرد شود سپس تزئین کنید یا به اندازه های دلخواه برش بزنید و با پودر قند و پودر کاکائو و پسته رویش را تزئین نمایید. 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1128207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =