شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در عراق و کربلا تاسیس می‌شود

شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تأسیس شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران (تحت عنوان دانشگاه سبطین) در کشور عراق و شهر کربلای معلی موافقت کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، در دویست و هشتاد و چهارمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تأسیس شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران (تحت عنوان دانشگاه سبطین) در کشور عراق و شهر کربلای معلی موافقت و مجوز آن صادر شد.

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت طی نامه‌ای به دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، موافقت شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تأسیس شعبه بین‌الملل دانشگاه به عنوان اولین شعبه بین الملل یک دانشگاه ایرانی را اعلام کرد.

شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران (تحت عنوان دانشگاه سبطین) با همکاری و مشارکت آستان مقدس امام حسین (ع) در زمینی به مساحت ۳۶ هکتار شامل ساختمان دانشکده‌ها، خوابگاه‌های اسکان اساتید و دانشجویان، مسجد، سالن‌های کنفرانس، آزمایشگاه‌ها، سالن غذاخوری و دیگر اماکن دانشگاهی در حال ساخت است و دانشکده پزشکی آن با زیر بنای ٣٠ هزار متر مربع در پنج طبقه در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

دانشگاه سبطین که مدیریت آموزشی آن برای ۵۰ سال به دانشگاه علوم پزشکی تهران محول شده است، در فاز اول دارای ٣ دانشکده پزشکی، توانبخشی و پرستاری و مامایی خواهد بود که در مقاطع مختلف تحصیلی و تکمیلی به پذیرش و آموزش دانشجویان، پزشکان و متخصصان می پردازد.

در سفر هفته گذشته دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه و تیم همراه به کشور عراق، نشستی با مسئولان بخش بهداشت و درمان عتبه حسینی (ع) برگزار و مقرر شد با استقرار تیم مدیریت ایرانی در محل دانشگاه و تکمیل، تجهیز و برنامه ریزی های لازم، اولین گروه دانشجویان در سال جاری میلادی طی فرآیند آموزش عالی کشور عراق پذیرش شوند.

همچنین تا زمان شروع رسمی سال تحصیلی عراق، دوره های کوتاه مدت، کارگاه های آموزشی، دوره های بازآموزی و مقطع ارشد رشته آموزش پزشکی در قالب همکاری های علمی و بین دانشگاهی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1128398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • سید علی IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
      0 0
      سلام. برگ زرین دیگری از ندانم کاری ها رو کردید. این نوع شعبات بین المللی بهتر است در شهرهای نزدیک به مرز ایران و عراق افتتاح شود تا هم در اوضاع بهداشتی، فرهنگی و معیشتی منطقه تاثیر مثبت بگذارد و هم با جذب دانشجوی خارجی علاوه بر جلوگیری از خروج ارز و پزشکان متخصص از کشور، با پذیرش بیماران خارجی سودآوری و ثبات درمانی منطقه ای ایجاد نماید. سوابق کشوری که چندان دوست هم نیست و اوضاع منطقه ای را نباید از یاد برد