دانشجویان به تشخیص دانشگاه می‌توانند از آموزش برون خط استفاده کنند

وزیر علوم گفت: اگر به هر دلیلی امکان حضور دانشجویان در دانشگاه مقدور نیست و یا امکان مهمانی برای آن ها وجود ندارد، نسبت به حذف درس این دانشجویان اقدام شود. دانشجویان به تشخیص دانشگاه می‌توانند از آموزش برون خط استفاده کنند.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل در ویژه برنامه استقبال از دانشجویان دانشگاه تهران همزمان با اولین روز از ازسرگیری آموزش حضوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز شاهد حضور دانشجویان عزیزمان در دانشگاه‌ها به ویژه دانشجویان کارشناسی خواهیم بود. باید توجه داشت که در این مدت هیچ موقع دانشگاه‌ها تعطیل نبوده و دانشجویان تحصیلات تکمیلی که طرح رساله و پایان نامه هایشان تصویب شده بود، در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها حضور داشتند اما امروز قرار است شاهد حضور دانشجویان همه مقاطع در دانشگاه باشیم. چرا که دانشجو روح دانشگاه است و چنانچه در دانشگاه حضور نداشته باشند، مثل این است که کالبدی روح نداشته باشد.

وزیر علوم افزود: از جامعه فرهیخته دانشگاهی تقاضا داریم که هماهنگونه که در همه عرصه‌ها برای جامعه الگو هستند، در عرصه سلامت و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هم الگو باشند که خدایی نکرده از این بابت آسیبی نبینیم؛ چرا که سلامت دانشجویان و دانشگاهیان برای ما بسیار مهم است و اصل اساسی در سرگیری آموزش حضوری است.

امکان مهمانی و حذف دروس برای دانشجویان با شرایط ویژه

زلفی گل درباره تهمیدات دانشگاه ها برای دانشجویانی که به هر دلیلی امکان حضور در دانشگاه را ندارند، توضیح داد و گفت: امکان دارد دانشجویانی به دلایل موجهی امکان حضورشان در کلاس درس وجود نداشته باشد، در این راستا باید دانشگاه ها تهمیدات لازم را برای رعایت حقوق این عزیزان بیاندیشند. اگر امکان دارد در دانشگاه محل سکونتشان مهمان شوند و یا اگر به هر دلیلی امکان حضور دانشجویان در دانشگاه مقدور نیست و یا امکان مهمانی برای آن ها وجود ندارد، نسبت به حذف درس این دانشجویان اقدام شود.

وی تصریح کرد: همچنین اگر در مواردی دانشگاه تشخیص داد، این عزیزان می توانند از آموزش برون خط استفاده کنند. ما اعضای یک خانواده هستیم و جامعه فرهیخته دانشگاهی باید همدیگر را درک کند و باید شرایطی را ایجاد کنیم که به مرور شاهد حضور همه دانشجویان در دانشگاه ها باشیم.

وزیر علوم با اشاره به روز فناوری ذخایر ژنتیکی اظهار کرد: یکی از ذخایر ژنتیکی ارزشمند کشور ما ژن های هوشمندی است که آن را نخبگان ما دارند؛ به همین دلیل در درجه اول ما باید شرایطی را ایجاد کنیم که شاهد حضور نخبگان در کشور خودمان باشیم و یا شرایطی را ایجاد کنیم که مهاجرت معکوس را داشته باشیم. اما در خصوص سایر نمونه های گیاهی و حیوانی هم خوشبختانه دستاوردهای خوبی را در سال های گذشته در نهادهای مربوطه داشتیم، در دانشگاه تهران هم یک مرکزی در خصوص علوم شناختی تاسیس شده است که بین دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران مشترک است.

زلفی گل با تاکید بر اینکه حفاظت و صیانت از ژن های گیاهی و حیوانی در کشور ما باید مد نظر قرار گیرد، گفت: چرا که نمونه هایی را بخاطر اقلیم ۴ فصل داریم و این ها جزو وظایفی است که یک بخشی از آن به وزارت علوم مربوط می شود. حفاظت از ذخایر ژنتیکی ما نیاز به عزم فرابخشی دارد و همه وزارتخانه های مرتبط باید درگیر باشند و یک هدایت همه جانبه و فرابخشی برای صیانت از ذخایر ژنتیکی نیاز است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1135117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =