شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است یک دسر بسیار خوشمزه و مورد علاقه شماست. کاکا کدو بسیار آسان و سریع تهیه میشود مانند کوکو آن را سرخ کنید.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی/ راز و رمز کدبانوها برای خوشمزه شدن حلوا
مواد لازم برای کاکا کدو حلوایی
کدو حلوایی پخته و له شده :۱ پیمانه
آرد گندم الک شده :۱ پیمانه
تخم مرغ :۱ عدد
شیر :۱/۴ پیمانه
گلاب :۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین و مغز هل کوبیده :۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
کدو حلوایی
روش تهیه شیرینی کاکا حلوایی :
کدو حلوایی را بشویید و با پوست آن را خرد کنید. بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد ، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.
سپس کدو ی پخته را با شکر ، تخم مرغ ، گلاب ، آرد ، شیر ، نمک و ادویه ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت ۱ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.
بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا ، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.
در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آرد گندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.
استفاده از شیر باعث لطیف تر شدن شیرینی کاکا میشود و بهجای شیر هم میتوان از ماست استفاده کرد.
نکات تکمیلی در مورد کاکا کدو حلوایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد .
کاکا کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
انتهای پیام/
نظر شما