آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مافین هویج

مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که خمیرش غلیظ تر از کیک است و در قالب های مخصوص مافین که اندازه های کوچکی دارد تهیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که روش پخت بسیار ساده ای دارد. شما برای تهیه خمیر مافین نیازی به همزن برقی ندارید و تمام مراحل را میتوانید به صورت دستی پیش ببرید. از آن جا که بافت خمیر مافین نسبت به کیک غلیظ تر است حتی بی تجربه ترین افراد هم میتوانند به راحتی مافین هویج را در خانه آماده کنند. برای تست پخته شدن مافین ها از یک خلال دندان یا سیخ چوبی استفاده کنید. خلال دندان را وسط مافین فرو کنید در صورتی که خمیری به آن نچسبید به این معنی است که پخت کیک کامل شده است. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه حلوای سوهانی

مواد لازم مافین هویج و دارچین

آرد     یک پیمانه
شکر     نصف پیمانه
روغن مایع     دو سوم پیمانه
تخم مرغ     دو عدد
بکینگ پودر     یک قاشق چایخوری
نمک     نوک قاشق چایخوری
وانیل     نصف قاشق چایخوری
دارچین     یک قاشق چایخوری
هویج     یک عدد متوسط
مواد لازم برای روی مافین 
کره     دو قاشق غذاخوری
شکر     یک قاشق غذاخوری
آرد     یک تا دوقاشق غذاخوری
دارچین     کمی

منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.

طرز تهیه مافین هویج و دارچین

تخم مرغ ، روغن ، شکر ، وانیل ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا یکدست شد. 

آرد را الک کرده و کم کم اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. 

هویج رنده شده را به خمیر اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید. 

مواد موافین را داخل قالب بریزید به طور که کمی از سر قالب خالی بماند. 

مواد روی مافین را مخلوط کرده و به طور مساوی رویشان بریزید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۱۸ دقیقه بپزید. 

مافین ها را کناری بگذارید تا سرد شوند وسپس از قالب درآورید. 

مواد لازم مافین هویج و گردو  

آرد    ۱ و ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ    ۲ عدد
ماست کم چرب    ½ پیمانه
شکر قهوه ای    ۱ پیمانه
هویج    ۱ و نیم پیمانه
مغز گردو    ¼ پیمانه
روغن مایع    ¼ پیمانه
جوش شیرین    ۱ قاشق چایخوری
نمک    ¼ قاشق چایخوری
وانیل    ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین    ½ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده    ¼ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل    ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین هویج و گردو

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. 

برای شروع آموزش مافین هویج و گردو ، تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن دستی به مدت ۵ – ۷ قیقه هم بزنید هر از گاهی کاسه را دور گیری کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار شود.

روغن مایع را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود.

ماست را اضافه کرده دوباره ۱ دقیقه دیگر هم بزنید یکدست شود. 

هویج ریز رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوز هندی ، پودر زنجبیل ، نمک و جوش شیرینی را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید و طی ۳ مرحله به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. 

کپسول های کاغذی را در قالب مافین قرار دهید و دو سوم کپسول ها را از خمیر کیک پر کنید و مغز گردو را به دوقسمت تقسیم کرده روی مایه کیک قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. 

بعد از این که پخت کامل شد مافین ها را از فر خارج کرده و کناری بگذارید تا کاملا خنک شود. 

مواد لازم مافین هویج با روکش پنیری 

آرد    ۱۷۵ گرم 
بکینگ پودر    ۲ قاشق چای خوری 
دارچین    یک قاشق چای خوری دارچین
جوز هندی    یک چهارم قاشق چای خوری 
تخم مرغ زده شده    ۳ عدد 
روغن کانولا    ۱۰۰ گرم
وانیل    یک قاشق چای خوری 
هویج    ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک 
پنیر خامه ایی کم چرب    ۷۵ گرم 
وانیل    یک قاشق چای خوری 
شکر    ۵۰ گرم شکر
زرد آلو خرد شده    یک مشت

طرز تهیه مافین هویج با روکش پنیری

آرد ، بکینگ پودر ، جوز هندی و دارچین را مخلوط کرده الک کنید و شکر را به آن ها اضافهکنید.

میان مواد را گود کرده ، تخم مرغ ، روغن ، وانیل و هویج رنده شده را بریزید و مواد را مخلوط نمایید. 

داخل کپسولهای کاغذی مافین را با قاشق خمیر بریزید و نیم ساعد در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دید تا بپزد و طلایی شود. 

برای تهیه کرم پنیری روی مافین ، پنیر خامه  ای ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و سبک شود و روی کیک بکشید و رویش را با زردآلوی خرد شده تزئین نمایید. 

مواد لازم مافین هویج کشمشی  

شکر      ۱.۵ لیوان
کره     یک چهارم لیوان
هویج رنده شده     یک و یک چهارم لیوان
کشمش     ۱ لیوان  
نمک     ۱ ق چ
دارچین      ۱ ق چ
جوز  هندی     ۱ ق چ 
میخک     یک چهارم قاشق چایخوری
آرد همه منظوره الک شده     ۱ لیوان
آرد گندم سبوس دار الک شده     ۱ لیوان
بکینگ پودر     ۱ ق چ
جوش شیرین     ۱ ق چ
پنیر خامه ای     ۱۲۰ گرم
پوست پرتقال رنده شده     ۱ ق غ

طرز تهیه مافین هویج کشمشی

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

کره ، هویج ، کشمش ، نمک و ادویه ها را مخلوط کنید و یک و یک سوم لیوان آب اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. 

آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و به قابلمه در حلا جوش اضافه کرده مواد را هم بزنید و از روی حرارت بردارید. 

۱۲ عدد قالب مافین را با اسپری چرب کنید و خمیر مافین را داخل قالب ها تقسیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند و رویشان طلایی شود. 

پنیر خامه ای را با پوست پرتقال مخلوط کرده و همراه با مافین ها که کاملا سرد شده است سرو نمایید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1136023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =