قیمت جدید گوشت قرمز دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

قیمت مرغ گرم امروز دوشنبه (۱۶ خرداد ۱۴۰۱) نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. هر کیلو مرغ کامل تازه چقدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت گوشت قرمز در ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است (قیمت‌ها به تومان از سایت تحلیل بازار) :

بیشتر بخوانید:

قیمت گوشت قرمز تازه و منجمد شنبه ۱۴ خرداد

راسته با استخوان گوسفندی
۱۵۹,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی
۱۷۲,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه
۱۵۸,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله
۱۶۶,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله
۱۶۵,۰۰۰

گردن گوسفندی
۱۳۳,۰۰۰

قلوگاه گوساله
۱۴۷,۰۰۰

گردن گوساله
۱۲۹,۰۰۰


yektanet.com
قلم گوساله
۱۶,۰۰۰

سردست گوسفندی
۱۳۱,۰۰۰

ماهیچه گوساله
۱۶۳.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی
۸۹,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند
۱۲۸.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی
۱۲۹,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی
۱۳۵,۰۰۰

کردستان قطب تولید گوشت قرمز کشور می‌شود

بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجر و وجود ظرفیت‌های بی بدیل آب و هوایی و طبیعی، از جمله فرصت‌های کردستان در راستای تبدیل شدن به قطب اصلی تولید گوشت قرمز در کشور است.

به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و همچنین سابقه طولانی، کردستان یکی از استانهای مستعد کشور در زمینه تولید گوشت قرمز به شمار می‌رود و در صورت برنامه ریزی مناسب این استان می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی در این زمینه تبدیل شود.

جدای از طرح‌های صنعتی دامپروری در استان کردستان، شمار زیادی از کشاورزان کردستانی در کنار فعالیت‌های مربوط به کشاورزی به امر دامداری و دامپروری هم مشغول هستند و به همین دلیل ظرفیت‌های خوبی برای توجه و توسعه این بخش وجود دارد.

وجود مراتع و علفزارهای غنی، آب و هوای مناسب و همچنین میزان علاقه مردم به فعالیت‌های دامداری و دامپروری باعث شده است تا کردستان در زمینه‌های تولید گوشت و مواد لبنی ظرفیت‌های خوبی را در اختیار داشته باشد.

بر اساس اعلام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، در حال حاضر از مجموع گوشت تولیدی کشور حدود ۳۳ هزار تن از آن در کردستان تولید می‌شود و البته برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این میزان در برنامه ای دوساله تدوین شده و هم اکنون در حال اجرا و پیگیری است.

پیمان اسکندی در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به ظرفیت‌ها و استعدادهای غنی کردستان در زمینه تولید گوشت، اظهار کرد: خوشبختانه هم منابع طبیعی غنی و هم میزان علاقه مردم به ویژه در شهرستان‌های همچون دیواندره باعث شده است تا کردستان ظرفیت‌ها و استعداد خوبی برای تولید گوشت قرمز داشته باشد.

تولید ۳۳ هزار تن گوشت قرمز طی سال گذشته در کردستان

وی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود استان کردستان در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۳۳ هزار تن گوشت قرمز تولید کرده است و البته انتظار داریم که با بهره برداری از طرح های صنعتی در دست اجرا، این میزان تا پایان سال جاری افزایش پیدا کند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۴۲ هزار راس پرواربندی بره، ۲۴ هزار راس پرواربندی گوساله فعال هستند و در زمینه گوسفندداری داشتی حدود ۳۰۰ واحد به ظرفیت هفت هزار راس در قالب طرح‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی ظرفیت‌سازی صورت گرفته است و بقیه هم در قالب دامداری‌های روستایی فعالیت دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه ما به صورت ویژه از سرمایه گذاران این بخش حمایت می‌کنیم، گفت: در حال حاضر چندین پروژه و طرح صنعتی در شهرستان‌های مختلف استان از جمله دیواندره، قروه، دهگلان و سنندج در دست اجراست.

وی با اشاره به تسهیل در سرمایه گذاری در بخش‌های دامداری و دامپروری دام‌های سنگین و سبک در استان کردستان، افزود: خوشبختانه تسهیلات خوبی در این راستا به متقاضیان پرداخت شده است و ما آمادگی برای پرداخت تسهیلات به افراد جدید و سرمایه گذار را داریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1143231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =