آموزش آشپزی / طرز تهیه هلو کباب (کوفته کرمانشاهی)

هلو کباب ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی ) آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه پلو اسفندی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

مواد لازم :

گوشت بدون چربی      ۴۰۰ گرم
 لپه      ۱ پیمانه
 سیب زمینی نیم پز      ۲ عدد
 تخم مرغ     ۲ عدد
 نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین      به میزان لازم
روغن      برای سرخ کردن
 گردو و کشمش و پیاز سرخ شده      برای داخل هلو کباب به میزان لازم
 آبلیمو      ۱ لیوان
 شکر      ۵ /۰ لیوان
آب     ۱ لیوان

طرز تهیه :

گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1144462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =