آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه بیسکویت خرمایی

بیسکویت خرمایی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین بیسکویت هایی می باشد که میان نوجوانان طرفداران زیادی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیسکویت خرمایی از انواع بیسکویت ها و کلوچه هایی می باشد که طرفداران زیادی دارد این بیسکویت هم سالم و هم مفید می باشدو شما می توانید به راحتی این بیسکویت را در خانه تهیه کنید. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک شنی با نکات مهم و مفید

مواد لازم بیسکویت خرمایی

مواد لازم    میزان لازم
آرد    ۴۰۰ گرم
کره    ۴۰۰ گرم
تخم مرغ    ۴ عدد
شیر خشک    ۲۰۰ گرم
پودر قند    ۲۵۰ گرم
رنده پوست لیمو    ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل    ۱/۲ قاشق چایخوری
خرما    ۱۵۰ گرم

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

مرحله اول : 

ابتدا کره را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمک همزن برقی آن را هم بزنید. 

مرحله دوم : 

پودر قند را نیز الک کنید و به کره اضافه کنید. دوباره شروع به هم زدن بکنید تا یک مخلوط کرم مانند به شما بدهد. 

مرحله سوم : 

پوست یک عدد لیمو را به اندازه نصف قاشق چایخوری رنده کنید و به همراه وانیل به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله چهارم : 

تخم مرغ ها را نیز تک تک به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله پنجم : 

بکینگ پودر٬ آرد٬ شیر خشک را الک کنید و به موادتان اضافه کنید.هم بزنید تا کاملا یک مواتد منسجم به شما بدهد. 

مرحله ششم : 

خمیر را در یک کیسه قرار دهید و حدود یک ساعت بگذارید تا در مکان خنکی باقی بماند. 

بیسکویت خرمایی

مرحله هفتم : 

پس از یک ساعت خمیر را به آرامی ورز دهید سپس آن را صاف کنید. 

مرحله هشتم : 

هسته خرما ها را خارج کنید و آن را له کنید.

مرحله نهم : 

مقدار نصف خمیر را جدا کنید روی سطحی صاف کنید و خرما ها را روی آن بچینید . سپس لایه دیگر خمیر را روی آن بگذارید تا دو لا شود. 

مرحله دهم : 

خمیر با کمک یک چاقو مربع مربع برش بزنید و شیار های نازکی روی آن ایجاد کنید و درون سینی فر بچینید. 

مرحله یازدهم : 

سینی را درون فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید و اجازه دهیدتا حدود ۳۵ دقیقه بپزد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1144616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =