طب سنتی/ آشنایی با خواص گل همیشه بهار

یک کارشناس گیاه‌پزشکی گفت: گل همیشه بهار دارای خواص بی‌شماری مانند بهبود عملکرد دستگاه گوارش، محافظت از بدن در برابر سرطان، پاکسازی کبد و درمان زخم و سوختگی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سارا علیزاده با اشاره به این‌که گل همیشه بهار، گیاهی یک ساله، علفی و زیبا است که ارتفاع ساقه آن به حدود نیم متر نیز می‌رسد، اظهار کرد: گل‌های این گیاه به رنگ نارنجی یا زرد بوده و ریشه آن نیز مخروطی شکل است.

بیشتر بخوانید:

طب سنتی/ گیاهی که می‌تواند با سرطان ریه مبارزه کند

وی ادامه داد: معمولاً گلبرگ‌های این گیاه را بعد از چیدن خشک کرده و برای مصارف دارویی گوناگون بکار می‌برند.

علیزاده با اشاره به این‌که گل همیشه بهار سرشار از آنتی اکسیدان‌ و روغن‌های فرار است، عنوان کرد: دمنوش گل همیشه بهار برای تسکین علائم بیماری‌های روده التهابی یا کولیت بسیار مفید است.

این کارشناس گیاه‌پزشکی افزود: همچنین این گیاه برای درمان ورم معده، رفلاکس معده، زخم معده،  کاهش معده درد و دردهای قاعدگی نیز بکار می‌رود؛ بنابراین، به افرادی که از اختلالات گوارشی رنج می‌برند توصیه می‌شود که از دمنوش این گیاه به صورت روزانه استفاده کنند.

وی با اشاره به این‌که دمنوش گل همیشه بهار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی بوده و یکی از نوشیدنی‌های بسیار مفید محسوب می‌شود، عنوان کرد: آنتی اکسیدان‌های موجود در این گیاه، تأثیر رادیکال‌های آزاد تولید شده در بدن را خنثی کرده و از بروز بیماری‌های مزمن مانند سرطان و دیابت جلوگیری می‌کند.

علیزاده تصریح کرد: علاوه بر این بتاکاروتن موجود در گل همیشه بهار، خطر ابتلا به التهابات استخوان و آرتریت روماتوئید را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

این کارشناس گیاه‌پزشکی عنوان کرد: گل همیشه بهار به پاکسازی مؤثر کبد از مواد زائد کمک کرده، همچنین این گیاه صفرای تولید شده در کبد را تقویت می‌کند؛ بنابراین افراد می‌توانند به منظور تقویت عملکرد کبد از دمنوش این گیاه استفاده کنند.

وی با اشاره به این‌که یکی‌از پرکاربردترین موارد استفاده از این گیاه، استعمال آن روی پوست تحریک شده و آسیب دیده است، افزود: از این گیاه برای کاهش خارش، قرمزی التهاب، خشکی و ورم استفاده می‌شود.

علیزاده با اشاره به این‌که نتایج تحقیقات نشان داده گل همیشه بهار به رشد بافت‌های جدید و سالم کمک کرده و گردش خون را در ناحیه آسیب دیده افزایش می‌دهد، تصریح کرد: علاوه‌براین تولید کلاژن را تقویت می‌کند که این کار  باعث تقویت بافت پوست، آبرسانی به پوست‌های خشک و افزایش سرعت ترمیم پوست آسیب دیده و جای زخم جراحی‌ می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1144751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =