آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک بادام و عسل بدون شکر

کیک‌های خانگی یکی از کارهای خوشمزه و باصرفه‌ای است که می‌توانید در یک آخر هفته برای اعضای خانواده خود تدارک ببینید. امروز یک کیک بدون آرد سفید را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک‌ بادام و عسل یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و رژیمی است که با عسل تهیه می‌شود و اصلا نیازی به شکر ندارد. همان‌طور که مشخص است این کیک با آرد بادام تهیه می‌شود و نیازی به آرد سفید ندارید. روش تهیه این کیک کمی متفاوت است و بافت فوق‌العاده نرم و پنبه‌ای دارد. شما می‌توانید این کیک را در فر برقی و گازی یا بدون فر و روی گاز تهیه کنید. 

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه لوکوم ترکیه‌ای اصل

مواد لازم برای تهیه کیک‌ بادام و عسل بدون شکر

آرد بادام ۱۷۰ گرم
عسل ۱۷۰ گرم
تخم‌مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک‌ بادام و عسل بدون شکر

مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دما شود. سپس همه مواد را با کمک ترازو اندازه‌گیری کنید. برای رسیدن به بافت عالی باید از ترازو استفاده کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. برای پخت بدون فر نیز باید یک قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید تا گرم شود.

مرحله دوم
در ادامه تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی تخم‌مرغ‌ها را با وانیل هم بزنید تا از لختگی خارج شود. وقتی خوب مخلوط شد نوبت اضافه کردن عسل است. دوباره مواد را هم بزنید تا عسل و وانیل خوب مخلوط شود. بهتر است عسل در دمای محیط باشد تا رقیق شود.

مرحله سوم
برای تهیه آرد بادام می‌توانید خودتان بادام را در خانه خشک و آسیاب کنید و به همراه بیکینگ پودر و نمک اضافه کنید. مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد بادام باز شود. مایه کیک بادام و عسل ما حاضر شده است. یک قالب لوف یا گرد را انتخاب کنید.

مرحله چهارم
مایه کیک را داخل قابلمه یا قالب بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود. قالب را داخل فر از قبل گرم‌شده قرار دهید و ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه بگذارید تا بپزد. برای پخت بدون فر قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید و روی در قابلمه دم‌کنی بگذارید و اجازه دهید ۱ ساعت کیک بپزد. 

نکات کلیدی در تهیه کیک بادام و عسل بدون شکر

برای فرهای برقی دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.
قطر قالب گرد ۱۸ سانت و مستطیل ۱۰*۲۰ قرار دهید.
برای تست پخت کیک باید از خلال دندان استفاده و کیک را از مرکز چک کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1146398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =