نکات مناسب برای فریز کردن غوره

بسیاری از خانم های خانه دار از غوره به عنوان چاشنی غذاها استفاده می کنند و برای نگهداری و استفاده طولانی مدت، آن را به روش های مختلف فریز می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، غوره میوه نارس انگور است که طعم ترشی دارد و از آن به عنوان چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. فصل غوره و آب غوره گیری فصل تابستان قبل از رسیدن غوره ها و تبدیل شدن آنها به انگور است. اغلب خانم های خانه دار در این فصل اقدام به گرفتن آب غوره نموده و حتی غوره را برای استفاده در مواقع دیگر سال در فریزر نگهداری می کنند.

بیشتر بخوانید:

چربی سوزی با غوره یا آبغوره

غوره های مناسب برای فریز کردن:

برای فریز کردن از غوره های ریز و بدون دانه مانند عسگری استفاده کنید.

طریقه فریز نمودن غوره:

غوره ها از خوشه جدا کرده و دانه دانه کرده کنید.
آنها را خوب بشویید و روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا آب آن برود.
پس از خشک شدن دانه ها، غوره ها را درون کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید.
دقت کنید هنگام فریز کردن غوره ها خشک باشند زیرا غوره های خیس به هم می چسبند و جدا نمی شوند.
می توانید غوره ها را در ظرف درب دار بریزید و در آن را ببندید.
غوره فریز شده بعد از خارج شدن از فریزر تغییر رنگ داده و رو به قهوه ای می روند.
از غوره های فریز شده می توانید در طبخ برخی غذاها استفاده کنید.

برای حفظ رنگ سبز غوره ها می توانید:

پس از دانه دانه کردن و شستن غوره ها آنها را ۳۰ ثانیه در آب جوش بجوشانید.
سپس غورها را آبکش کرده و بعد بلافاصله درون آب یخ بریزید تا به سرعت خنک شود.
پس از خشک شدن غوره ها، آنها را در ظروف مخصوص یا در کیسه ریخته و درون فریزر قرار دهید.

فریز کردن پوره غوره:

برای فریز کردن پوره غوره می توانید از این روش استفاده نمایید:

غوره را همراه چند قالب کوچک یخ یا کمی روغن در مخلوط کن بریزید.
اکنون پوره غوره را داخل قالب یخ بریزید و در فریز قرار دهید.
پس از یخ زدن، آنها را از قالب خارج کرده و در کیسه تیره ریخته و در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه غوره غوره و غوره شور

برای اینکه در تمام سال غوره داشته باشیم و به عنوان یک چاشنی خوشمزه در بسیاری از غذاها مانند دلمه برگ مو، کوفته، خورشت بادمجان، خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، آبگوشت محلی و ... از آن استفاده نماییم، از روش غوره غوره یا غوره شور استفاده کنید.

روش تهیه غوره غوره:

ابتدا غوره عسگری را خوب پاک کرده و بشویید.
غوره ها را با آب جوشانده و سپس آبکش کنید و بگذارید خشک شوند.
غوره ها را داخل ظرف شیشه ای درب داری بریزد.
سپس مقداری آب غوره روی آن ها بریزید تا غوره ها با آبغوره پوشانده شوند.
در صورت استفاده از آبغوره بدون نمک، کمی نمک روی غوره ها بریزید.
سپس در ظرف را محکم بسته و درون یخچال یا کابینت بگذارید.
حدود ۳ ماه زمان لازم است تا غوره غوره شما آماده شود.

طرز تهیه غوره شور:

غوره شور یکی دیگر از روش های نگهداری غوره برای تمامی فصول سال است. برای تهیه غوره شور دستور این بخش از رازهای خانه داری نمناک را اجرا کنید:

غوره عسگری را خوب پاک کرده و بشویید.
غوره ها را روی پارچه تمیزی بریزید تا کاملا خشک شوند.
غوره های خشک شده را درون ظرفی درب دار ریخته و مقداری آب را با نمک جوشانده و پس از خنک شدن روی غوره ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند.
درب ظرف را محکم ببندید و ظرف را درون یخچال قرار دهید.
بعد از حدود ۲ هفته می توانید از غوره شور به همراه غذا یا به عنوان طعم دهنده و چاشنی در انواع غذاها استفاده کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1149147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =