به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، شیرین تره، یک خورش لذیذ گیلکی و متعلق به مناطق شرق گیلان است که با تره، سیر، تخممرغ، کره محلی و ادویهجات درست میشود. در برخی از مناطق شمالی کشور به خورش شیرین تره، اسفناج یا برگ چغندر نیز اضافه میکنند که هم طعم غذا را لذیذتر میکند و هم خورش را تبدیل به غذایی مقوی و مفید میکند.
خورش شیرین تره در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و یک غذای بسیار ساده و راحت است. این غذا برخلاف نام آن، شیرین نیست و برخی افراد به آن کمی آب لیموی تازه اضافه میکنند.
مواد لازم برای چهار نفر شامل موارد زیر است:
یک کیلو سبزیجات (اسفناج و تره) درشت خرد شده
یک بوته سیر پوست کنده و رنده شده
چهار عدد تخممرغ
کره محلی یا روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه شیرین تره گیلانی
سیر رنده شده را در روغن یا کره محلی با فلفل، نمک و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود. سپس سبزی خرد شده را به آن بیفزایید و تفت دهید تا آب آنها کاملا تبخیر شود. در ادامه سه عدد تخممرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید. سپس آنها را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید. در آخر در وسط تابه سبزیجات، یک جای گرد باز کنید و یک عدد تخممرغ باقیمانده را در آن بشکنید و نیمرو کنید. شیرین تره را با با ماهی شور، سیر و باقالای تازه سرو کنید.
انتهای پیام/
نظر شما