آموزش آشپزی / طرز تهیه  دلمه مرغ و برنج

در این مطلب شما را با طرز تهیه دلمه مرغ و برنج آشنا می کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب شما را با طرز تهیه  دلمه مرغ و برنج آشنا می کنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه باگت شکم‌ پر

مواد لازم :

 برنج      یک فنجان
 سس خردل      دو قاشق مرباخوری
 سس مایونز      نصف پیمانه
 ماست      یک فنجان
 لوبیا سبز پخته شده     یک فنجان
پیازچه خرد شده     ۵ عدد
اسفناج یا کاهو     چند برگ
سینه مرغ پخته شده     نصف مرغ
گوجه فرنگی یا فلفل دلمه     چند عدد
نمک و فلفل     به مقدار کافی

طرز تهیه :

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.

سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.

داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1150343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 13 =